A jest szansa na jakieś słuchawki do biegania tyle, że z własną pamięcią, albo z kartą SD? Nie biorę ze sobą telefonu bo chce się wyłączyć na ten czas dlatego też przydała by się i jakaś muzyka ;)
jak masz jakieś pytanie czy problem związanym z aliexpress chętnie pomogę pisz na GG :4137473Moje ogłoszenia OLX
Tak przy normalnym użytkowaniu nie wypadają? Ja mam jakieś niestandardowe uszy i nie jestem w stanie dopasować do nich żadnych dokanałowek, żeby dobrze grały to muszę je głęboko wepchnąć a wtedy czuję duży dyskomfort. Jak włożę żeby było wygodnie to słabo grają.
Co do kwestii wypadania dokanałowych słuchawek. Dużo zależy nie tylko od wielkości tzw kopułki (co to jest poszukaj w google) ale także od zastosowanych gumek lub pianek. Możesz je dokupować oddzielnie za tzw grosze więc nic nie szkodzi abyś kupił ich np 3 rodzaje i po eksperymentował. Zawsze nawet gdy nie przypasują słuchawki możesz je komuś podarować a sam kupić inne a same np pianki zastosować gdzie indziej w innych słuchawkach.