pomoc w wyborze chińskiego smartfona przy konkretnych wymaganiach i cenie.
Regulamin działu
Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE
7 paź 2013, o 17:57
a taka aukcja ? Godna zaufania ? I jeszcze takie pytanie czysto techniczne. Ma ktos konto w mBanku ? Jaki oni maja przelicznik dolara ?
7 paź 2013, o 18:06
Ok trzymajcie mnie bo zaraz eksploduje. Rozumiem, że każdy ma prawo zadawać pytania, w końcu po to forum ale na miłość boską trochę umiaru!!!!!!
5935 transakcji i 96.6% pozytywów, pod aukcją same 5*, a ty pytasz czy aukcja 'godna zaufania' ?
Przelicznik mbank cię interesuje to wejdź na stronę mbanku! Bez jaj żeby o takie coś pytać!
Zacznę zaraz usuwać wszystkie posty odp na które można znaleźć w 10 sekund i wyszukiwarki google!
Zły humor mam
7 paź 2013, o 18:38
Ale wiecej luzu kolego... Nie zadalem pytania w ciemno, nie sprawdzajac wczesniej gugla. Poczytalem i nadal nie ogarniam co mam dokladnie zrobic. Nigdy nie zamawialem nic z alli, do tego nie robilem nigdy przelewu w innej walucie i moze sa rozne opcje zeby wyszlo taniej. A podobno sa, jak zalozenie konta (darmowego) w dolarach w mBanku wlasnie i samemu kupic na walutomat.pl dolary i wtedy dopiero robic przelew. Co o tym sadzicie ? Czy nie ma co sie bawic i robic z PL konta i niech samo sobie przewalutuje ? A jak juz zamowie z ali, to dostane wszystkie dane sprzedawcy na meila i tylko mam sie z nim porozumiec aby ustalic, ze to gift, tak ? Pozdrawiam !
7 paź 2013, o 20:00
[quote="voi14"]Ja zamówiłem tu
http://www.aliexpress.com/item/Original-ZTE-V970-Grand-MTK6577-Dual-core-1G-CPU-Android-4-0-3G-Dual-SIM-WCDMA/611046060.html jak było kilka dolarów taniej i Singapore post za darmo. Ale ze względu na jakieś Chińskie święta wszystko się trochę przedłuża.
sprawdzony sprzedawca, kupiłem u niego już kilka telefonów również v967s
Wysłane z mojego ZTE V967S za pomocą Tapatalk 2
7 paź 2013, o 21:39
A ja z kolei poleciałem po taniości i poszło z:
Dolar przez sync przeliczony po 3.09, także jest idealnie ;)
7 paź 2013, o 22:21
Poczekaj, aż zaksięgują. Wtedy doliczą za wymianę (a sync ma dość wysokie spready).
7 paź 2013, o 22:23
No niestety czekam :/
A do czasu realizacji zamówienia wliczają soboty i niedziele?
8 lis 2013, o 19:59
Siema, z racji że mam podobne pytanie, to nie chcę zakładać kolejnego tematu, aby nie śmiecić. Tym razem tel dla mnie, w grę wchodzi 150$. Wymagania? 5cali lub więcej, używany sporadycznie do wifi, jakieś gry, dobry aparat i jakość wyświetlacza, bez pixelozy. Lenovo a820 na razie odpuszczam, nie podoba mi się wygląd, znajdę coś lepszego? Lenovo a850? Może jakiś klon s4? Oczywiście 1gb ram, 4rdzenie, fajny jakby była dioda led do aparatu.
8 lis 2013, o 20:02
A850 z tą rozdzielczością zapomnij. V967s przy tej samej rozdziałce też piksele, ale już A820 nie.