pomoc w wyborze chińskiego smartfona przy konkretnych wymaganiach i cenie.
Regulamin działu
Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj') Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE
Chce kupić Cubota gt99 a sprzedawca oferuje mi w zamian (bo nie ma go) ZOPO ZP820. Który sensowniejszy, wydajniejszy (bateria, aparat foto)?? Zwariowałem..;)
http://www.youtube.com/watch?v=y98mwTcrwX4 zopo wg mnie: zopo - good procek, 5' cubot - ekran hd, 4,5' (wole) masz jakiegoś linka do zdjęc wykonanych przez te telefony?
Niestety nie, ale Cubot ma lepszy aparat i wieksza rozdzielczosc. Co do procka to chyba nie jest zbytnio duza roznica, hm? Moglby sie ktos wypowiedziec? Ktory wybrac? Bo mam metlik w glowie, a chce zaraz zamowic. P.S. sry, ze bez pl znakow.
No niby tak, ale sam fakt, ze wyswietlacz ma lepsza rozdzielczosc, moze swiadczyc o tym, ze kolory, janosc etc beda wyrazistsze, lepsze. Reki sobie uciac nie dam. CUBOT VS ZOPO. Pytanie nadal bez odpowiedzi.
To sklep. Kontakt z nimi dobry bo wczoraj wieczorm i dzis rano juz sie kontaktowalismy ze sobą.. A cena faktycznie ciekawa.. Zaproponowali mi zopo bo cubota nie mają