pomoc w wyborze chińskiego smartfona przy konkretnych wymaganiach i cenie.
Regulamin działu
Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj') Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE
Zarówno honor 6 i Nubia to model które dopiero się pojawiły wiec trzeba trochę poczekać, jeżeli zrezygnował byś z karty SD to jest większy wybór np. Xiaomi mi3, 1+1.
Na allegro sprzedają wersję 32GB FDD honor 6 na oficjalnej stronie nie ma tego modelu w sumie nigdzie go nie znalazłem zna ktoś stronę gdzie można kupić wersję 32GB?
Teraz wchodzą te a za miesiąc następne, za dwa - kolejne...i tak w kółko. Zidiocieli ci producenci - jak tu kupować? Nawet nie ma czasu na zastanowienie, rozważenie. Dla nich najlepiej jak klient kupowałby nowy telefon co miesiąc. W tym tempie to zanim telefon dotrze z Chin - będzie już stary i trzeba go będzie w zasadzie odsprzedać Na szczęście kurierzy nieco stanieli - właśnie kupiłem Nubie Z7 mini z wysyłką kurierem za 10$.
Witam od 2 mieś szukam telefonu i tak ostatnio myślę o HUAWEI HONOR 6 32GB ROM 5" XIAOMI MI3 4x2,3GHz 64GB ROM 5" Oczywiście jest jeszcze i XIAOMI MI4 4x2,3GHz 64GB ROM 5'' ale trochę pojechali z cena ...zbyt nowy jak na razie ...chociaż to co daje to zupełnie oderwali się od ziemi. Może mi ktoś podpowiedzieć co byście wybrali i czym się kierować ...nie ukrywam że jestem zbyt zielony w tych markach.Jeśli macie inne propozycje to podajcie.