Dowiesz się tu jak robić zakupy na aliexpress, jak płacić na aliexpress, czy zapłacisz cło i Vat, co robić jak telefon zostanie zatrzymany przez celników, jak odesłać telefon do chin, jak prowadzić spór na aliexpress, zwrot płatności z aliexpress, reklamacje, gdzie śledzić przesyłki i nie przegapisz też promocji na aliexpress i innych chińskich sklepach.
Regulamin działu
Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE
przez lexio » 11 kwi 2014, o 15:09

widzę zapanowała tu dziś wielka radość .Moja właśnie opuściła wer warszawa przesyłka CN
Ostatnio edytowano 11 kwi 2014, o 15:14 przez
lexio, łącznie edytowano 1 raz
-
lexio
- AKTYWNY
-
- Pochwały: 22
- Telefon:: sonyericsson ARC S
przez lexio » 11 kwi 2014, o 15:11
Pisz już do niego bo to za długo i widzę nawet nie jest zarejestrowana co świadczy ,że jej nie nadał (brak w systemie ,że będzie nadana) jak nie odpisuje max 2 dni zakładaj spór
-
lexio
- AKTYWNY
-
- Pochwały: 22
- Telefon:: sonyericsson ARC S
przez maniek1982 » 11 kwi 2014, o 15:23
U mnie identyczna sytuacja...nawet data ta sama
Też dupa...nigdzie nie widać śladu po mojej przesyłce...otworzyłem spór i zobaczymy...
Najbardziej wku...ia mnie to że zamówiłem w niby zaufanym sklepie polecanym na tym forum,a te parówy z tego sklepu na żadnego z moich pięciu maili nawet nie odpisali

-
maniek1982
-
- Telefon:: samsung
przez bartazzz » 11 kwi 2014, o 15:32
Też dupa...nigdzie nie widać śladu po mojej przesyłce...otworzyłem spór i zobaczymy...
Najbardziej wku...ia mnie to że zamówiłem w niby zaufanym sklepie polecanym na tym forum,a te parówy z tego sklepu na żadnego z moich pięciu maili nawet nie odpisali

a sprawdzaliście na quantiumsolutions, to są paczki RQ a one się bardzo długo pojawiają na 17 track
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
-

bartazzz
- VIP
-
- Pochwały: 100
- Telefon:: Redmi
- ROM: MIUI POLSKA
przez maniek1982 » 11 kwi 2014, o 15:38

a sprawdzaliście na quantiumsolutions, to są paczki RQ a one się bardzo długo pojawiają na 17 track
moja paczka to :RF221327785SG