Dowiesz się tu jak robić zakupy na aliexpress, jak płacić na aliexpress, czy zapłacisz cło i Vat, co robić jak telefon zostanie zatrzymany przez celników, jak odesłać telefon do chin, jak prowadzić spór na aliexpress, zwrot płatności z aliexpress, reklamacje, gdzie śledzić przesyłki i nie przegapisz też promocji na aliexpress i innych chińskich sklepach.
Regulamin działu
Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE
przez imaginations11 » 28 paź 2013, o 13:53
Witam, jako iż jestem nowy na forum, mam pytanie, mianowicie : Jak wygląda sprawa z zamawianiem przez DHL, wiem że paczki będą na 100% oclone, ale jak z pozostałymi opłatami, czasem w jakim idzie paczka etc. będę bardzo wdzięczny :)
-
imaginations11
-
- Telefon:: SGSACE
- ROM: Cyan7,2
przez agula » 28 paź 2013, o 13:55
No wlasnie poczytalam i poszperalam.troszke i wnioskuje ze ekonomiczne odrazu widac w PP po otrzymaniu statusu despached to overseas a priorytetowe dopiero jak juz doleca i sa przekazane do sortowni. Jednakze to.tylko moje spostrzezenia.jesli sie myle prosze o sprostowanie

-
agula
- AKTYWNY
-
- Pochwały: 9
przez dmisieekk » 28 paź 2013, o 14:18
nie mylisz się , bo właśnie tak jest

-
dmisieekk
-
- Telefon:: 3310
przez agula » 28 paź 2013, o 14:23
nie mylisz się , bo właśnie tak jest

Czyli czekam teraz jak moja priorytetowa przesylka zamelduje sie w WEW Warszawa :)
-
agula
- AKTYWNY
-
- Pochwały: 9
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości