przez kastomat » 28 wrz 2017, o 12:34
Czyli co nic z tym nie można zrobić? Przecież nie możliwe żeby paczka nagle zniknęła bez śladu. Może wróciła już w tym czasie do Chin.. dziwne to a poczta polska pewnie leci w h.. że to nie ich wina.. Tylko czyja?
Możliwe, że zniknęła. Miałem podobny przypadek. Zamówiłem radio samochodowe z Chin. Numer śledzenia był na bieżąco aktualizowany aż do momentu gdy paczka trafiła do sortowni w Krakowie i tam przez wiele dni zatrzymała. Po 2 tygodniach podjechałem do nich bo mieszkam na miejscu i powiedzieli mi, że w dokumentach mają że tego i tego dnia o tej godzinie wydali paczkę do punktu pocztowego pod który podlegam i ten przy otrzymaniu paczki aktualizuje status w trakingu i dostarcza ją do mnie. Pojechałem do mojej poczty a oni przeczytali mi status wysyłki ze strony www i tyle w temacie. Jak powiedziałem, że byłem w sortowni i że paczka ma być u nich to usłyszałem że to niemożliwe i żebym zgłosił reklamację a jak chciałem dane osoby odpowiedzialnej za przyjęcie paczek z sortowni to usłyszałem, że już nie pracuje... Ile w tym prawdy to nie wiem. Otrzymałem zwrot z PayPala i dalej nie dochodziłem prawdy bo szkoda mi było na to czasu.
Wysłane z mojego x600 przy użyciu Tapatalka