Dowiesz się tu jak robić zakupy na aliexpress, jak płacić na aliexpress, czy zapłacisz cło i Vat, co robić jak telefon zostanie zatrzymany przez celników, jak odesłać telefon do chin, jak prowadzić spór na aliexpress, zwrot płatności z aliexpress, reklamacje, gdzie śledzić przesyłki i nie przegapisz też promocji na aliexpress i innych chińskich sklepach.
Regulamin działu
Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE
przez Jacuss » 2 lip 2017, o 12:11
Z tego miasta najdłużej idzie
Wysłane z mojego ASUS Zenfone 3 przy użyciu Tapatalka
-

Jacuss
- AKTYWNY
-
- Pochwały: 15
- Telefon:: One Plus 5
przez witkowski01 » 2 lip 2017, o 13:35
Też mam tak samo tylko kabelek blitzwolf z aliexpress. Daj nr przesyłki moze ten sam mamy.
Wątpię żeby były takie same skoro kasują sobie kasę za przesyłkę ale sprawdzić można.
- Kod: Zaznacz cały
Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
-
witkowski01
-
- Pochwały: 1
- Telefon:: ASUS
- ROM: STOCK
przez akir » 2 lip 2017, o 13:51
Też mam tak samo tylko kabelek blitzwolf z aliexpress. Daj nr przesyłki moze ten sam mamy.
Wątpię żeby były takie same skoro kasują sobie kasę za przesyłkę ale sprawdzić można.
- Kod: Zaznacz cały
Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Czekaj spokojnie, mój rejestrowany szedł 1.5miesiaca. Bez zmiany statusu, pojawił się dopiero po dostarczeniu
Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka