Dowiesz się tu jak robić zakupy na aliexpress, jak płacić na aliexpress, czy zapłacisz cło i Vat, co robić jak telefon zostanie zatrzymany przez celników, jak odesłać telefon do chin, jak prowadzić spór na aliexpress, zwrot płatności z aliexpress, reklamacje, gdzie śledzić przesyłki i nie przegapisz też promocji na aliexpress i innych chińskich sklepach.
Regulamin działu
Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE
24 lut 2017, o 21:25
Jest w drodze do Francji skąd będzie następny status.
25 lut 2017, o 08:58
Witam zakupiłem na Aliexpress android box x92. Co oznaczają te statusy przesyłki ze idzie do oclenia do Przemysla czy w WER Warszawa była oclona.Mieszkam w okolicy Sanoka.RS765634545NL
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
25 lut 2017, o 10:24
Paczka idzie do Przemyśla, tam zdecydują co dalej.
25 lut 2017, o 11:04
Pytal ktos wczesniej czy przesylki wysylane przez SF i idace przez Francje, czyli dostarczane u nas przez DPD sa dostarczane w soboty. Wlasnie dzwonilem do dpd i odpowiedz brzmi nie. Tylko przesylki krajowe sa dostarczane w soboty
25 lut 2017, o 12:27
Któryś z kolegów wcześniej pisał, że dostał w sobotę. Być może to też zależy od samego kuriera.
25 lut 2017, o 15:38
Hejka, Możecie mnie uświadomić, że wszystko jest w porządku? :)
25 lut 2017, o 15:41
Tak, wszystko w porządku, czekaj na dostawę.
25 lut 2017, o 19:19
A co cię zaniepokoiło, że pytasz? "Lewa nawigacja"?
25 lut 2017, o 23:12
I jak doszła do ciebie ta paczka?
Ja mam dokładnie taki sam status 18.02 23:59 Package in transportation.
Teraz tak długo poczta to ogarnia czy co?
26 lut 2017, o 01:49
u mnie jest to od poniedziałku 20.02- cierpliwie czekam. Niektore paczki ida na nastepny dzien a niektore na nastepny miesiac :D na alipaczka srednia na wer wawa to ok 4 dni, wiec mocno nie odbiega, cierpliwie czekajmy;) jak status sie zmieni to dam znac.
26 lut 2017, o 18:21
Doszła w czwartek :) Także cierpliwie czekaj, tak jak mówili koledzy wcześniej lada chwila powinna być.
27 lut 2017, o 08:06
Witam, ja czekam na przesyłkę rejestrowaną i wg trackingu 13.02 została wysłana z Chin i nie ma jej jeszcze na WER Warszawa. W piątek dzwoniłem do WER-u i babka powiedziała że faktycznie nie ma jej jeszcze w Polsce.
Jest jeszcze szansa że dojdzie czy raczej uznać za zaginioną?