Dowiesz się tu jak robić zakupy na aliexpress, jak płacić na aliexpress, czy zapłacisz cło i Vat, co robić jak telefon zostanie zatrzymany przez celników, jak odesłać telefon do chin, jak prowadzić spór na aliexpress, zwrot płatności z aliexpress, reklamacje, gdzie śledzić przesyłki i nie przegapisz też promocji na aliexpress i innych chińskich sklepach.

Regulamin działu

Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE
Odpowiedz

Re: [zakupy] Śledzenie Przesyłek, status przesyłki

24 lut 2017, o 21:25

Jest w drodze do Francji skąd będzie następny status.

25 lut 2017, o 08:58

Witam zakupiłem na Aliexpress android box x92. Co oznaczają te statusy przesyłki ze idzie do oclenia do Przemysla czy w WER Warszawa była oclona.Mieszkam w okolicy Sanoka.RS765634545NL

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

25 lut 2017, o 10:24

Paczka idzie do Przemyśla, tam zdecydują co dalej.

25 lut 2017, o 11:04

Pytal ktos wczesniej czy przesylki wysylane przez SF i idace przez Francje, czyli dostarczane u nas przez DPD sa dostarczane w soboty. Wlasnie dzwonilem do dpd i odpowiedz brzmi nie. Tylko przesylki krajowe sa dostarczane w soboty

25 lut 2017, o 12:27

Któryś z kolegów wcześniej pisał, że dostał w sobotę. Być może to też zależy od samego kuriera.

25 lut 2017, o 15:38

Hejka, Możecie mnie uświadomić, że wszystko jest w porządku? :)
Spoiler:

25 lut 2017, o 15:41

Tak, wszystko w porządku, czekaj na dostawę.

25 lut 2017, o 19:19

A co cię zaniepokoiło, że pytasz? "Lewa nawigacja"?

25 lut 2017, o 23:12

osobisty1 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

I jak doszła do ciebie ta paczka?

Ja mam dokładnie taki sam status 18.02 23:59 Package in transportation.

Teraz tak długo poczta to ogarnia czy co?

26 lut 2017, o 01:49

u mnie jest to od poniedziałku 20.02- cierpliwie czekam. Niektore paczki ida na nastepny dzien a niektore na nastepny miesiac :D na alipaczka srednia na wer wawa to ok 4 dni, wiec mocno nie odbiega, cierpliwie czekajmy;) jak status sie zmieni to dam znac.

26 lut 2017, o 18:21

piotrekmisk napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Doszła w czwartek :) Także cierpliwie czekaj, tak jak mówili koledzy wcześniej lada chwila powinna być.

27 lut 2017, o 08:06

Witam, ja czekam na przesyłkę rejestrowaną i wg trackingu 13.02 została wysłana z Chin i nie ma jej jeszcze na WER Warszawa. W piątek dzwoniłem do WER-u i babka powiedziała że faktycznie nie ma jej jeszcze w Polsce.
Jest jeszcze szansa że dojdzie czy raczej uznać za zaginioną?
Odpowiedz