Dowiesz się tu jak robić zakupy na aliexpress, jak płacić na aliexpress, czy zapłacisz cło i Vat, co robić jak telefon zostanie zatrzymany przez celników, jak odesłać telefon do chin, jak prowadzić spór na aliexpress, zwrot płatności z aliexpress, reklamacje, gdzie śledzić przesyłki i nie przegapisz też promocji na aliexpress i innych chińskich sklepach.

Regulamin działu

Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE
Odpowiedz

Re: [zakupy] Śledzenie Przesyłek, status przesyłki

2 lis 2015, o 11:43

lbn napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Pewnie przeglądarka zapamiętała tę stronę i dlatego wyświetla ci się inny status. Wyczyść cache lub użyj innej strony do śledzenia i zobaczysz prawdziwe wyniki np.http://r4v.pl/

2 lis 2015, o 12:05

Witam czemu pisze expired w nl post http://track.aftership.com/postnl-inter ... 26880614NL

2 lis 2015, o 12:24

Moja paczka od Goldwaya z Estonii dzis w moim. UP. Wyslana 28.09. 29 w Warszawie,dzis bedzie u mnie. Na szczescie Obylo sie bez Vat.

Pozdrawiam

2 lis 2015, o 13:53

Dax13 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

z WERem WWA ja miałem
Nadejście przesyłki 2015-10-28 02:25 WER Warszawa
i dzisiaj o 10:12 aktualizację, że wypuszczone do doręczenia.

2 lis 2015, o 17:04

Ma ktoś tak jak ja z NL Postem?
http://r4v.pl/sledzenie/detail.php?nr=RS337745059NL

Paczka wyszła 27.10 z Amsterdamu i słuch po niej zaginął. W tyle dni to ona by do Polski na koniu dotarła...

2 lis 2015, o 17:18

No tak, całe 5 dni, zaiste tragedia.

2 lis 2015, o 18:46

Obrazek

Witam, telefon zakupiłem 25 września; w Polsce od 4 października w WER Warszawa i nikt nic nie wie, już mogę się pożegnać z telefonem? Zostało mi jeszcze tylko 19 dnie ochrony.

2 lis 2015, o 18:48

Vibbom napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Jestem w tej samej sytuacji. Czekam

2 lis 2015, o 18:48

dawcior-al napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

No niestety taki status widnieje na każdej stronie na której sprawdzałem. Co on konkretnie oznacza?

3 lis 2015, o 10:34

Perun napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Ktoś odpowie na mojego posta? Nie wiem czy otwierać spór czy czekać jeszcze.
Odpowiedz