Dowiesz się tu jak robić zakupy na aliexpress, jak płacić na aliexpress, czy zapłacisz cło i Vat, co robić jak telefon zostanie zatrzymany przez celników, jak odesłać telefon do chin, jak prowadzić spór na aliexpress, zwrot płatności z aliexpress, reklamacje, gdzie śledzić przesyłki i nie przegapisz też promocji na aliexpress i innych chińskich sklepach.
Regulamin działu
Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE
przez shayk » 24 kwi 2015, o 00:33
Napisz do niego że jeśli dalej nie będzie trackingu to otwierasz spór. Poczekaj kilka dni i otwieraj jeśli nic się nie pojawi.
MEIZU MX4 < LENOVO K3 NOTE < MEIZU M2 < ELEPHONE P7000 < XIAOMI Mi3 < MEIZU M1 NOTE < EACHINE M1 < P6i < STAR N9800
Pomagam w zakupach z Chin
-

shayk
- VIP
-
- Pochwały: 41
- Telefon:: elephone
przez blue_voyager » 24 kwi 2015, o 06:20
Więc przeczytaj i nie zadawaj pytań na które są tam odpowiedzi.
-

blue_voyager
- VIP
-
- Pochwały: 239
- Ostrzeżenia: -1
- Telefon:: Jiayu S3
przez Geralt » 24 kwi 2015, o 09:11
A jeszcze mam jedno pytanie: Jak sądzicie ile będę jeszcze musiał czekać bo minęło 10 dni ? Chodzi mi o maksymalny czas oczekiwania ? Proszę o odpowiedź
Kiedy będziesz już coś wiedział podziel się tym z nami na forum. Moja paczka leży też w WER Warszawa od 20.04 i też jak na razie nic się nie zmienia. Poczekam jeszcze chwilę może się coś zmieni, ale nie ukrywam, że zaczynam się powoli martwić, bo nigdy tak długo moja paczka tam nie leżała.
-
Geralt
-
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości