Dowiesz się tu jak robić zakupy na aliexpress, jak płacić na aliexpress, czy zapłacisz cło i Vat, co robić jak telefon zostanie zatrzymany przez celników, jak odesłać telefon do chin, jak prowadzić spór na aliexpress, zwrot płatności z aliexpress, reklamacje, gdzie śledzić przesyłki i nie przegapisz też promocji na aliexpress i innych chińskich sklepach.
Regulamin działu
Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE
31 mar 2015, o 10:30
Właśnie nie do końca mu wierzę, ponieważ pojawiły się komentarze osób, które zamówiły u gościa to samo kilka dni przede mną i też nie mają żadnego info w trackingu o przesyłce. Sam sprzedający wciskał im bajkę, że poczta zgubiła ich paczki
31 mar 2015, o 11:20
To trzeba mieć moje szczęście żeby po kliknięciu Open Dispute na stronie pokazywał się error
31 mar 2015, o 11:30
Wyczyść ciasteczka w przeglądarce.
31 mar 2015, o 11:39
Witam
w czwartek wieczorem dostałem numer trackingowy przesyłki Singapore post i do dziś jest napisane żeby odczekać 24h na ich stronie.
Jedynie na stronie
http://en.4px.com/index.php?option=com_tracking4px jest coś pokazane ale z tego nic nie rozumiem. Czy to normalne czy mam zaczynać się martwić? Mój numer trackingowy to: RF323191173SG
31 mar 2015, o 11:54
Niestety to nie wina ciasteczek. Kontaktowałem się już w tej sprawie z serwisem aliexpress i w ciągu 24 godzin twierdzą, że to naprawią. Uzyskałem również od nich informacje, że sprzedający podał mi zły numer przesyłki.
1 kwi 2015, o 07:34
A podpowiecie mi ...
01.04.2015 08:28 ap. 127 Goods Evaluation Department Very strange shipment. Sent ti police
Taki status??
1 kwi 2015, o 07:48
Nie masz się czym martwić, toż to żart prima aprilisowy. Na trackitonlie.ru co roku można to zobaczyć w tym czasie
1 kwi 2015, o 10:16
To sie nazywa ekspresowa poczta:
- Kod:
Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Jak znam życie to teraz będzie szła jeszcze min. z tydzień dzięki "ekspresowej" PP
1 kwi 2015, o 10:58
Zwolnienie przesyłki przez urząd celny
czy naliczyli oplaty po wyslalniu przeze mnie informacji czy jednak nie jak taki status mozna rozumiec ?
1 kwi 2015, o 11:03
No skoro wysłałeś papiery, to zrobili odprawę i wysłali przesyłkę do Ciebie.