Dowiesz się tu jak robić zakupy na aliexpress, jak płacić na aliexpress, czy zapłacisz cło i Vat, co robić jak telefon zostanie zatrzymany przez celników, jak odesłać telefon do chin, jak prowadzić spór na aliexpress, zwrot płatności z aliexpress, reklamacje, gdzie śledzić przesyłki i nie przegapisz też promocji na aliexpress i innych chińskich sklepach.
Regulamin działu
Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE
przez shayk » 23 mar 2015, o 16:49
Dlaczego miałyby zaginąć? Standardowo parę dni na wysyłkę, zanim doleci do Polski z tydzień, góra dwa.. i poczeka 1-2 tygodnie w Warszawie zanim dotrze do adresata, to normalny czas oczekiwania..
MEIZU MX4 < LENOVO K3 NOTE < MEIZU M2 < ELEPHONE P7000 < XIAOMI Mi3 < MEIZU M1 NOTE < EACHINE M1 < P6i < STAR N9800
Pomagam w zakupach z Chin
-

shayk
- VIP
-
- Pochwały: 41
- Telefon:: elephone
przez KingdomPL » 23 mar 2015, o 17:25
Magia China Post

Dokładnie, bardzo pozytywnie mnie zaskakuje.
Co ciekawe znajomy tego samego dnia zamówił z Antelife telefon via DHL z Niemiec. Moja już w Polsce, jego jeszcze nie :0 Ponoć jeszcze nawer nie wysłali. :d
Tapnięte z Jajka S3
_-Zopo zp810_-NEO N003_-XIAOMI REDMI 1S -Jiayu S3
AINOL AURORA_- ONDA V989
-

KingdomPL
- AKTYWNY
-
- Pochwały: 9
- Telefon:: XIAOMI REDMI 1S
- ROM: MIUI V5
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości