Dowiesz się tu jak robić zakupy na aliexpress, jak płacić na aliexpress, czy zapłacisz cło i Vat, co robić jak telefon zostanie zatrzymany przez celników, jak odesłać telefon do chin, jak prowadzić spór na aliexpress, zwrot płatności z aliexpress, reklamacje, gdzie śledzić przesyłki i nie przegapisz też promocji na aliexpress i innych chińskich sklepach.
Regulamin działu
Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE
przez benmon152 » 4 lis 2014, o 22:25
Heloł ludzie, ile Wam szły paczki HK Post? Zamówiłem sobie jedną rzecz i jest mi pilnie potrzebna, a nie wiem kiedy mogę się jej spodziewać. Mam statuś "Wysłanie przesyłki,2014-11-05,Hong Kong"
-
benmon152
-
- Telefon:: Samsung
przez lexio » 4 lis 2014, o 22:39
Tak ma być czekaj aż będzie status "The item has arrived in the country of destination" po nim powinno się pokazać wer warszawa tylko zależy kiedy już w PL zeskanują a z tym różnie bywa
-
lexio
- AKTYWNY
-
- Pochwały: 22
- Telefon:: sonyericsson ARC S
przez blue_voyager » 4 lis 2014, o 23:05
W kraju D + 4, reszta jest już niezależna ; )
A bez zawodowego slangu potrafisz?
-

blue_voyager
- VIP
-
- Pochwały: 239
- Ostrzeżenia: -1
- Telefon:: Jiayu S3