Dowiesz się tu jak robić zakupy na aliexpress, jak płacić na aliexpress, czy zapłacisz cło i Vat, co robić jak telefon zostanie zatrzymany przez celników, jak odesłać telefon do chin, jak prowadzić spór na aliexpress, zwrot płatności z aliexpress, reklamacje, gdzie śledzić przesyłki i nie przegapisz też promocji na aliexpress i innych chińskich sklepach.

Regulamin działu

Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE
Odpowiedz

Re: [zakupy] Śledzenie Przesyłek, status przesyłki

3 lis 2014, o 18:20

Ja kupiłem lenovo k910

3 lis 2014, o 19:19

gdzie moge sprawdzic status wysylki NL postu?

Pozdrawiam

3 lis 2014, o 19:32

http://r4v.pl/sledzenie/

Choćby tutaj

3 lis 2014, o 19:55

Lub bezpośrednio na stronie przewoźnika

Namalowałem w Tapatalk

3 lis 2014, o 20:52

pewnie to pytanie padało juz kilka razy ale nie znalazlem wiec zapytam. W ciagu ilu dni sprzedawca powinien mi wyslac numer wysyłki zebym mogl sobie sprawdzic status? bo zamowilem juz poltora tygodnia temu i nic. Kasa oczywiscie przelana

3 lis 2014, o 21:27

Witam
Moge prosić o sprawdzenie nr. RP301653656SG i RI099961172CN.
Telefon zakupiony na aledrogo 1.10.2014.
Od paru dni widnieje napis (2014-10-28 14:07, Despatched to overseas (Country code: PL)) ale tylko w przypadku pierwszej przesyłki.
Dzięki

3 lis 2014, o 21:37

W jaki sposób sprawdzić, czy numer przesyłki w Sweden Post jest prawidłowy? Paczka nadana kilka dni temu, a nigdzie nie ma tego numeru. Przeczytałem na tym forum, że w pierwszej kolejności mam sprawdzać na http://directlinktrackedplus.com/ ale ta strona również nie pokazuje niczego.

3 lis 2014, o 22:28

Tadam... SR2 4324 w Polsce w końcu !

3 lis 2014, o 22:52

Kurnaa !! a 4236 ?! :C

3 lis 2014, o 23:00

severall napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Takie tam 5 tygodni czekania :D Ale dobrze że tylko słuchaweczki tam miałem, nie paliło się, ale gdyby to telefon szedł bym się wkurwił :P
Odpowiedz