Dowiesz się tu jak robić zakupy na aliexpress, jak płacić na aliexpress, czy zapłacisz cło i Vat, co robić jak telefon zostanie zatrzymany przez celników, jak odesłać telefon do chin, jak prowadzić spór na aliexpress, zwrot płatności z aliexpress, reklamacje, gdzie śledzić przesyłki i nie przegapisz też promocji na aliexpress i innych chińskich sklepach.
Regulamin działu
Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE
przez Jacuss » 4 sie 2014, o 07:09
Mam to samo :) Bo z tej samej aukcji co podałeś i też jeszcze nie ma etui ;) Zobaczymy - kilka miałem już nierej. i dochodziły bez problemu :)
Według mnie powinna dojść jeżeli kod pocztowy jest indywidualny dla Twojej miejscowości (chyba że to wieś i jest pare z tym samym kodem, wtedy pewnie nie dojdzie)
-

Jacuss
- AKTYWNY
-
- Pochwały: 15
- Telefon:: One Plus 5
przez Libero » 4 sie 2014, o 09:19
Jeśli kod pocztowy dobry to dojdzie nawet jak byś w nazwisku się pomylił. Ja miałem tak kilka razy. Ja kilka razy tak miałem że gdy telefonicznie nazwisko podawałem to zawsze jakiś baol wychodził, ale przesyłki dochodziły.
U mnie pod jeden kod pocztowy podlega kilkanaście miejscowości bo polikwidowali poczty. Tak więc głowa do góry.
-

Libero
- NewsMan
-
- Pochwały: 8
- Telefon:: OnePlus One
- ROM: CYANOGEM MOD 11S
przez Piotrek90 » 4 sie 2014, o 10:34
No cóż, też miałem nadzieję, ale dzisiaj po ponad 24h przesyłka zatrzymana w cle. Chyba mały zastój w Zabrzu mają.
-
Piotrek90
-
- Pochwały: 3
- Telefon:: SE
przez troyanjr » 4 sie 2014, o 11:39
tak, mam tak samo, także wysłana 25.07, pre advised od 29.07, także nie martw się. Pisałem o tym kilka stron temu :)
Dołączam się .Identyczna sytuacja. Jest nas już trzech. Ciekawe o co kaman...jakies pomysły?
-
troyanjr
-
- Telefon:: LG P880
przez TwojPsycholog » 4 sie 2014, o 12:12
tak, mam tak samo, także wysłana 25.07, pre advised od 29.07, także nie martw się. Pisałem o tym kilka stron temu :)
Dołączam się .Identyczna sytuacja. Jest nas już trzech. Ciekawe o co kaman...jakies pomysły?
Jade ostro z Goldwayem bo on sobie jaja robi
Przesyłka "Order Time: 11:04 Jul. 23 2014"
- Kod: Zaznacz cały
Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Telefon dla dziadka już w Warszawie
A tu Goldway
Order Time: 04:30 Jul. 24 2014
- Kod: Zaznacz cały
Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!