Promocje i oferta sklepu GearBest.com
Odpowiedz

Re: Pytania o ofertę, status, paczkę do GearBest !

13 maja 2016, o 09:14

ryjek201 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Skorzystałeś z cash backu i giving assistance? Wyszło by jeszcze taniej o jakieś około 6$ jakby co to pisać do mnie na priv.

Mam konto na GA, skorzystałem. Do tego kilka punktów miałem w GB i w sumie wyszło mi $8.13 za tego Mi Banda. Może być ;)

14 maja 2016, o 17:47

W końcu GB wysłał Zuk'a

14 maja 2016, o 18:59

Problem z weryfikacja płatności został rozwiany.

Z powodowane to było ilością zamówionych telefonów i kwota za jaka jest zamówienie.

Ale jeszcze mam do was pytanie zostały zamówione z magazynu w europie dodatkowo opłaciłem wysyłkę kurierem.
I tu pytanie ile trwa przygotowanie zamówienie i ile możne iść paczka kurierem?

15 maja 2016, o 08:20

Wejdź w zakładkę przedmiotu: Shipping & Payment tam masz to wszystko określone. U mnie czas raczej nie przekraczał tych podanych przez sprzedawcę.

17 maja 2016, o 11:38

Diomi napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Ja ostatnio zamawiałem 3 rzeczy z GB. Zarówno nlpost jak i belgium post. Przesyłki szły od 10 do 12 dni. Zero dodatkowych opłat pomimo dwóch urzędów celnych przez które miały przyjemność się przewinąć. Wysyłki były opcją darmową do zamówienia (jedynie dopłaciłem ok 0,5$ do nlpost.

Nie rozumiem czemu uparłeś się na kuriera i poprzez to na ogromne prawdopodobieństwo dodatkowych opłat na urzędzie celnym ( firmy kurierskie na tym zarabiają ). Jak widzisz 10-12 dni to nie tragedia.... a o ile więcej zapłacisz za kuriera i ewentualne opłaty celne?

17 maja 2016, o 12:26

ryjek201 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Ja ostatnio zamawiałem 3 rzeczy z GB. Zarówno nlpost jak i belgium post. Przesyłki szły od 10 do 12 dni. Zero dodatkowych opłat pomimo dwóch urzędów celnych przez które miały przyjemność się przewinąć. Wysyłki były opcją darmową do zamówienia (jedynie dopłaciłem ok 0,5$ do nlpost.

Nie rozumiem czemu uparłeś się na kuriera i poprzez to na ogromne prawdopodobieństwo dodatkowych opłat na urzędzie celnym ( firmy kurierskie na tym zarabiają ). Jak widzisz 10-12 dni to nie tragedia.... a o ile więcej zapłacisz za kuriera i ewentualne opłaty celne?

Ja także od kilku lat staram się wybierać akurat przeze mnie sprawdzoną pocztę holenderską. Zero jakichkolwiek problemów! Ale rozumiem że ktoś chce kuriera mimo wszystko powinno być szybciej. Ludziom zależy na czasie. Ja za nl pst dopłaciłem 15 centów... nie wiem od czego to zależy?

17 maja 2016, o 17:21

Victor napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Tracking Ci działa ? Jaką pocztą Ci wysłali ?

17 maja 2016, o 19:12

jan1994 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Tracking Ci działa ? Jaką pocztą Ci wysłali ?

Wysłali NL Post. Tracking nie działa. Ostatnio Tracking pojawił się po ok. 10 dniach. Wygląda to tak, że ładują paczki do kontenera wysyłają do Holandii i dopiero tam je oklejają i od tej pory powinienem być Tracking.

17 maja 2016, o 19:13

@jan1994 masz zdjęcie paczki? Nie wiem dlaczego tym razem nie dali.

17 maja 2016, o 19:16

Zamawiałem ostatnio dwa zegarki z GB osobno , tracking miałem po dwóch dniach. NL Post oczywiście. Obydwa szły 12 dni.
Odpowiedz