Promocje i oferta sklepu GearBest.com
Odpowiedz

Re: Pytania o ofertę, status, paczkę do GearBest !

8 sty 2016, o 14:08

The chuwi vi8 plus an teclast x80hd in gearbest.com have a charger and a usb cable? I ask because in description is a : in package is: tablet: 1, usb/otg cable: 1

Wysłane z mojego 2014811 przy użyciu Tapatalka

8 sty 2016, o 14:08

grzegorz1982 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Hi dear
Thanks very much for your support for gearbest.com.
For flat rate shipping, if you haven’t purchased the tracking option during the check out, there will be no tracking number. But please rest assured the package is on its way.We ship thousands of parcels every day to your country that reach our customers successfully without tracking number.
Thanks very much for your understand. :-D

11 sty 2016, o 12:38

Pierwsze i ostatnie zakupy w tym sklepie. Zamówienie z 17.12 ciągle ma status processing. Dobrze, że płacone przez PayPal... :(

Wysłane z mojego MX4 przy użyciu Tapatalka

11 sty 2016, o 17:22

Drodzy forumowicze, dałem się złapać na promocję 11.11 GearBest, okazja wydawała się super.
Ponoć wysłano do mnie paczkę belgijską pocztą Registered Air Maill i podano mi numer:
BLVS1376360000202451.
Najpierw z 2 tyg. nie mieli towaru, potem niby wysłali - nawet podesłali zdjęcie koperty
z moim nazwiskiem.
Według statusu na stronie internetowej http://www.bpost2.be/bpostinternational ... 0000202451
10-12-2015 paczka dotarła do kraju docelowego i zostanie doręczona w nadchodzących dniach.
I teraz pytanie czy ktoś miał jakiś towar z tym samym numerem trackingowym i go faktycznie otrzymał, kiedy?

(dowiedziałem że ten numer wskazuje na worek z paczkami i jest on trakowany do momentu dotarcia do kraju docelowego
a potem już poszczególne paczki idą jako nie rejestrowane - kto to kurna tak głupio wymyślił)

11 sty 2016, o 17:24

Dostałem dziś przesyłkę z tym dziwnym numerem SK... :) dosyć szybko doszła.

11 sty 2016, o 17:34

bjonkisz napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Ja dostałem taki komunikat 23.12 i paczki nadal nie mam. Pisz do nich by ci zwrócili kasę ja jeszcze nie mogę, bo nie mineło 45dni ;/.

12 sty 2016, o 09:05

mi blvs dotarły ale nadal czekam na skgen

12 sty 2016, o 09:54

MadHat napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Ja dostałem taki komunikat 23.12 i paczki nadal nie mam. Pisz do nich by ci zwrócili kasę ja jeszcze nie mogę, bo nie mineło 45dni ;/.

Kraj docelwoy tej paczki to nie Polska. Mylicie komunikaty. W Nl Post kraj docelowy w komunikatach to nie Polska a Holandia. Dopiero potem stamtad leci do Polski.
A w tym przypadku to inny kraj.
Kupujecie w chinach i juz sie goraczkujevcie? Ja czekalem wiele razy juz 60 dni a zdarzylo sie 89 dni z 90 jakie mogly byc mozliwe.
A np poczta malezyjska niby trafilo do Polski w 6 dni a potem szlo do mnie 38...

12 sty 2016, o 16:54

Napiszcie, bo jakoś mi to umknęło.
Czy paczki wysyłane z magazynu Gearbestu z EU są zwolnione z vatu?

12 sty 2016, o 18:03

Mi kilka dni temu przyszedł telefon z magazynu eu i vatu nie było.

12 sty 2016, o 18:04

BUDZAK napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

A czego to dowodzi?
To temat o vat?

12 sty 2016, o 18:07

przedmioty z magazynów EU mają już opłacony podatek, tak przynajmniej mi wiadomo.

Czy Gearbest mogłyby coś powiedzieć na temat zamówienia WW1512110906342268, czekam już miesiąc, a według SKY56 paczka jest już od 12 dni W Polsce, inne portale nie rozpoznają paczki, natomiast na stronie Gerbest nie wiele można się dowiedzieć :|
Odpowiedz