Promocje i oferta sklepu GearBest.com
6 lis 2017, o 14:30
A na stronie Gearbest masz w zamówieniu status "Refunded" ? Spór otwórz po pięciu dniach roboczych od informacji o anulowaniu zamówienia.
7 lis 2017, o 00:02
A na stronie Gearbest masz w zamówieniu status "Refunded" ? Spór otwórz po pięciu dniach roboczych od informacji o anulowaniu zamówienia.
Niestety miałem ciągle processing. Jednak sprawa została dzisiaj załatwiona z pomocą GearBest Polska z Wykopu. Zamówienie zostało w końcu anulowane i pieniądze zwrócone na PayPal. Muszę przyznać, że sprawę załatwili ekspresowo.
7 lis 2017, o 06:21
Nie wrócą, masz je teraz na PayPal. Możesz wypłacić lecz stracisz na przewalutowaniu
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
7 lis 2017, o 06:51
jak placiles karta podpieta pod paypal to wroca na karte w ciagu 2 dni roboczych
7 lis 2017, o 08:36
Płaciłem kartą podpiętą do paypal, przewalutowywanie było z karty, nie z paypal
7 lis 2017, o 11:51
Mi zwrot nie wrócił na kartę, a został na koncie PayPal. Przesyłają w walucie placonej? Czy robią przeealutowanie po swoim kursie na walutę użytkownika?
7 lis 2017, o 13:16
Myślicie że jak GB zrobił mi zwrot za przedmiot przeceniony (Leeco s3 x626), kilka dni tel był w normalnej cenie i znów go przecenił to mogę znów próbować zamówić z nadzieją że nie zrobi znowu zwrotu?
7 lis 2017, o 13:43
próbować możesz, najwyżej zamrozisz kasę na kilka dni :)
7 lis 2017, o 13:52
Mi zwrot nie wrócił na kartę, a został na koncie PayPal. Przesyłają w walucie placonej? Czy robią przeealutowanie po swoim kursie na walutę użytkownika?
ja robiłem dwa zwroty w zeszłym tygodniu, płaciłem revolutem w dolarach i wróciły dolary na kartę revolut, które potem mogłem sobie zamienić na pln i odesłać do swojego polskiego banku z małym zyskiem, za zakup z 15.10 w kwocie 163 dolary w zeszłym tygodniu zarobiłem +7zł
8 lis 2017, o 08:40
Nie wiem czy widzieliście ale na gearbest jak się zamawia przez mobilna stronę to trzeba przy wypełnianiu adresu podać takie dane jak min. Numer, seria i ważność paszportu. Chyba kogoś tam zdrowo popie.....
8 lis 2017, o 09:22
Moja paczka RT002584287AT podobno zaginęła. Czekam od 18 sierpnia na nią. Gearbest proponuje zwrot 50% sumy lub dopłata 50% i wyślą mi ponownie telefon. Ta sprawa, plus przesuwanie wysyłki zakupionego niedawno Axon7 ( ostatni komunikat - wysyłka będzie 30 listopada ) spowodowało, iż to był mój ostatni zakup na Gearbest. Nie mam chęci po raz kolejny zamrażać pieniędzy na nie wiadomo jak długi okres czasu. Choćby był Xiaomi Mi6 za 99$ z wysyłką już za 7 dni - nie kupię - bo to bez sensu, i tak nie wyślą tylko pobawią się moją kasą.
8 lis 2017, o 19:11
Płaciłem kartą z konta walutowego Euro podpiętą pod PayPal, i w takiej walucie następnego dnia pieniądze były na karcie, dokładnie tyle co zapłaciłem.