Na przesyłkę czekałem 15 dni od daty wysłania. Skorzystałem z PDM, wtedy było za ponad 40zł. Telefon, Leeco Le 3 Pro Elite, przyszedł dobrze zapakowany, obyło się bez żadnych niespodzianek, poza jedną. Telefon miał coś nie tak ze softem. Po kontakcie z serwisem zdecydowałem się na zwrot. Telefon wysłałem najtańszą rejestrowaną do Chin za 50,80 zł. Po 2 tygodniach telefon bezpiecznie dotarł do celu podróży. Jedynie co musiałem jeszcze zrobić, to upomnieć się o swoje pieniądze, ale niemal od razu (następnego dnia) po kontakcie ze sklepem zostały zwrócone. Najpierw za telefon, a następnie za przesyłkę do Chin. To był mój pierwszy telefon z Chin, jak i zakup. Poza ty zamówiłem jeszcze ładowarkę od Qualcomma, a tydzień później szkło i kabel USB typu C. Pierwsze zamówienie zamówiłem nierejestrowaną, pozostałe dwa były rejestrowane. Wszystkie przyszły tego samego dnia, mniej więcej 3 tygodnie od dnia wysłania ładowarki. Tu też obyło się bez dodatkowych opłat. Jak dla mnie sklep godny zaufania i polecenia.