Banggood.com Oferta sklepu, promocje, kupony, opinie, pomoc
Odpowiedz

Re: Opinie o Banggood

23 maja 2017, o 22:28

Darmową na 100%.

26 maja 2017, o 14:34

Świetny sklep! To już mój drugi zakup u nich. Redmi 4A dla kobiety, zamówiony 15 maja - przesyłka EU Express (Royal Post - przez Austrię) - dziś 26 dostarczony! Po rabacie z kuponu i 2-letnią gwarancją w EU wyszło 119 USD. Paczka 22 maja była już w Austrii, na przesyłce zero śladów że szła z Chin. Jest naklejona nowa adresówka. Dodatkowo - zaznaczyłem prośbę o szkło hartowane i pokrowiec silikonowy - dla członków tego forum, i oczywiście dostałem. Wcześniejszy zakup LePro3 też był błyskawicznie dostarczony, bo w 12 dni. Polecam.

26 maja 2017, o 15:20

Wow, 120$ za 4a :D Za 499 da się kupić w PL :)

Wysłano z Redmi Note 4x

26 maja 2017, o 15:33

Szach mat xD.

26 maja 2017, o 15:33

A za 599 wersję global z bandem 20, 32 GB ROM z dwuletnią gwarancją i kurierem gratis w komputroniku (również szarą wersję)...

30 lip 2017, o 12:30

Nie polecam zakupów w tym sklepie, a już w szczególności kupowania czegokolwiek o wartości powyżej 200 zł. Sklep nie realizuje gwarancji, a raczej udaje że ją realizuje. Kupiłem telefon Xiaomi mi5, przyszedł oczywiście z VAT-em. Zapłaciłem, odebrałem, miał jakieś fake oprogramowanie, które wywaliłem i zmieniłem na global. Telefon podziałał całe 4 miesiące, po czym padł, jak to typowy chiński produkt. Odesłałem po uzgodnieniach do Bangood i tu zaczyna się najlepsze. Telefon wysłałem w marcu tego roku, teraz mamy końcówkę lipca a niejaki Kai ze sklepu Bangood cały czas twierdzi że nie ma żadnych wieści na temat telefonu od producenta :-D za to by nie czekać co rusz proponuje mi w zamian takie perełki jak naprawiany chiński telefon Dogee (o wartości smartfonów z biedy), naprawiany jakiś inny chiński cudak (którego nazwy już nie pamiętam), naprawiany redmi note 4. Zapłaciłem 1200 zł za telefon a zostanę z jakimś odrzutem o wartości 400 zł. Tak prymitywne krętactwo widziałem ostatni raz na bazarze u ruskich w latach 90.

14 sie 2017, o 11:07

3 miechy temu wysłałem do nich nubie w ramach gwarancji. odpisują mi że telefon jest ciągle w naprawie. macie jakiś pomysł jak by tu ich popędzić ?

19 sie 2017, o 18:43

zamówiłem sobie RMN4 4/64 z tego sklepu.
znalazłem sensowną ofertę z niemieckiego magazynu.
środek sierpnia 2017 i cena z wysyłką 202$ po kuponie 10$
No klawo. Kupiłem a potem zacząłem czytać opinie i się wystraszyłem....
Na szczęście telefon zamówiony 16-go sierpnia już 18 odebrałem i wszystko jest OK.
sprawny taki jak miał być - Jest Git.
Martwi mnie nieco ta gwarancja ale coś mi się zdaje że nie będę długo czekał i go sprzedam póki PP jeszcze ma swoje zastosowanie.

19 sie 2017, o 19:00

Przesadzasz, będzie OK. Nie mam nic od Banggood ale wydaje mi się ,że to jednak najlepszy sklep.

19 sie 2017, o 22:30

Sklep jest ok, jednak przy realizacji gwarancji robią duże problemy.

25 sie 2017, o 06:14

Czy ten ichniejszy PDM jest wysyłany NL Post ? Właśnie dostałem numer RS......NL.

25 sie 2017, o 10:34

slavo22 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Widać wszystko się zmienia - jeszcze niedawno załatwianie tam reklamacji, to była czysta przyjemność.
Odpowiedz