• Reklama

Opinie o Banggood

Banggood.com Oferta sklepu, promocje, kupony, opinie, pomoc

Re: Opinie o Banggood

Postprzez barti1231 » 6 paź 2017, o 17:02

tydzien po zamówieniu telefonu dostałem maila że jednak moj OnePlus 3t nie zostanie wysłany bo nie ma go na magazynie :) jak długo moge czekać na zwrot pieniedzy na paypal ?
barti1231
 
Posty: 3
Dołączył(a): 25 wrz 2017, o 22:45
Telefon:: oneplus

Reklama

Re: Opinie o Banggood

Postprzez rm_125 » 9 paź 2017, o 11:08

Redmi Note 4 kupione na ostatniej promocji z wysyłką od 30.09. Będą wysyłane za jakieś 1-2 tyg ...
rm_125
AKTYWNY
 
Posty: 275
Dołączył(a): 26 paź 2013, o 13:00
Pochwały: 3
Telefon:: k800i=>RR 1S

Re: Opinie o Banggood

Postprzez mieszacz » 10 paź 2017, o 18:37

Jak najbardziej polecam sklep. Moja mi6 zamówiona z wysyłką przez PDM, zaginęła (pewnie ukradziono) po przybyciu do Polski. Sklep bez żadnego problemu, po wymianie kilku wiadomości, zwrócił mi całość wpłaconych pieniędzy. Najpierw zwrócili połowę i prosili żebym poczekał 2 tygodnie, gdyby doszło, miałem im oddać tę połowę, jednak nie doszło więc oddali mi resztę.
mieszacz
 
Posty: 14
Dołączył(a): 21 sty 2015, o 20:05
Pochwały: 1
Telefon:: Xiaomi Mi 6

Re: Opinie o Banggood

Postprzez radman. » 10 paź 2017, o 21:23

Ja jestem zadowolony z obsługi. Odpowiadają szybko na maile. Ubezpieczenie od VAT też działa, miałem kasę po 24h od zgłoszenia na PayPal.
Rób to co lubisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować.
Avatar użytkownika
radman.
 
Posty: 126
Dołączył(a): 23 mar 2016, o 19:18
Pochwały: 10
Telefon:: Sony Z3

Re: Opinie o Banggood

Postprzez Wesoły » 12 paź 2017, o 19:43

Są teraz na Banggood kupony na wszystkie produkty? Coś w stylu 5$ przy kwocie 50$, 10 przy 100, 20 przy 200? Wcześniej w tym wątku było pisane, że takie kupony się pojawiały. Nie wiem jak jest teraz.
Wesoły
 
Posty: 13
Dołączył(a): 9 paź 2017, o 18:03
Telefon:: LG G4c

Re: Opinie o Banggood

Postprzez Ironclad » 13 paź 2017, o 08:24

Są takie kupony, sam miałem $20 przy zakupie za minimum $200, ale też $5 za $50, $10 za $100, kupon na urodziny etc.
Ironclad
AKTYWNY
 
Posty: 230
Dołączył(a): 31 sty 2017, o 03:10
Pochwały: 4
Telefon:: Nubia, LeEco

Re: Opinie o Banggood

Postprzez Wesoły » 13 paź 2017, o 13:34

Wchodzą tam kupony na telefony objęte już promocją? No i jak uzyskać te kupony jeśli ktoś wie?
Wesoły
 
Posty: 13
Dołączył(a): 9 paź 2017, o 18:03
Telefon:: LG G4c

Re: Opinie o Banggood

Postprzez OrientMantis24 » 14 paź 2017, o 00:10

W sumie polecam Banggood. Telefon kupiony 19.09, wysłany 22.09. Brałem darmową wysyłkę, Przyszedł 13.10. Opisany jako odtwarzacz mp4 za 21$ nie został opodatkowany. Na kopercie bez chińskich znaczków. Link do trackingu: https://alipaczka.pl/?track=RS916353813CH. Pudełko z telefonem niestety nie zafoliowane, ale nie pisałem żeby było więc pewnie Chinczyk sprawdził czy wszystko jest ok.
OrientMantis24
 
Posty: 6
Dołączył(a): 3 kwi 2016, o 20:55
Telefon:: Meizu
ROM: Stock( 5.1.1)

Re: Opinie o Banggood

Postprzez dalmashin » 15 paź 2017, o 12:34

Czy przy reklamacji telefonu, gdy odsyłają naprawiony lub wymieniony na nowy, paczka trafi na vat, bangood zwraca kasę czy też to ja ponownie ponoszę koszty? Czy sklep zgadza się na jakieś zwroty zamiast realizacji gwarancji? Mam niedziałający czytnik palca w mi5s ale mi na nim zbytnio nie zależy i zastanawiam się jak to najlepiej rozegrać.
dalmashin
 
Posty: 6
Dołączył(a): 5 gru 2015, o 09:19

Re: Opinie o Banggood

Postprzez akir » 15 paź 2017, o 14:04

Zapłacisz ponownie VAT jeśli trafi, zwroty tylko w postaci punktów do wydania w bangood

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
akir
AKTYWNY
 
Posty: 289
Dołączył(a): 25 gru 2016, o 13:03
Pochwały: 3
Telefon:: huwawei

Re: Opinie o Banggood

Postprzez dalmashin » 15 paź 2017, o 19:00

Zamawiałem ostatnio 4 paczki z bangood i wszystko poszło na vat. Gdyby drugi raz telefon trafił na uc to zapłaciłbym w sumie 150% wartości. Czy wchodzi w grę spór paypal?
dalmashin
 
Posty: 6
Dołączył(a): 5 gru 2015, o 09:19

Re: Opinie o Banggood

Postprzez tpawel » 15 paź 2017, o 19:17

Spór z jakiego powodu? Generalnie jeśli trafisz na ludzkiego celnika i masz dokumenty dotyczące pierwotnego ovatowania może się udać to udokumentować. Niestety widać na forum że ostatnio ciężko z tym
tpawel
VIP
 
Posty: 2501
Dołączył(a): 23 lut 2015, o 12:14
Pochwały: 81
Telefon:: redmi/cool1
ROM: miui9/leree3

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Banggood.com



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama