przez mariusmd » 28 lis 2014, o 19:33
11.11 kupilem u nich telefon, podany nr trackingowy byl falszywy wymyslony z sufitu (r4v od razu wyswieltlal go na czerwono)
pomimo korespondencji zapewniano mnie ze sie myle i trzeba czekac, bo wyslane itp
27.11 bez slowa przepraszam wpisali nowy nr sledzenia, wiec prawdopodobnie wyslali dopiero dzisiaj po 2,5 tygodniach
podobne opinie o pisaniu nieprawdy i zwloce wyczytalem pozniej w ich komentarzach,
nie chce anulowac ani zakladac sporu, bo to bylo kupowanie z kuponami, ale jak juz tel dojdzie to wystawie im totalnego negatywa
Mam dokładnie to samo, też z kuponami to nie chce rezygnować. Ciekawi mnie czy ten nowy tracking jest dobry, czy wysyłają osobą ten sam działający "na odczep", bo 27.11 też dostałem drugi numer bez wyjaśnień dlaczego inny
Co do tematu to mogę polecić Ugood, telefon zte v967s wysłałem im na gwarancję z niedziałającym wyświetlaczem,4 tyg działał i wyświetlacz dostał pikselozy , pewnie przez mechaniczną usterkę bo na nim usiadłem, ale nie było widać żadnych uszkodzeń. Ugood naprawił i odesłał sprzęt za darmo.