Teraz jest 5 maja 2025, o 14:19

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Moto g7 Rendery

Jednym z pierwszych urządzeń Lenovo , które zadebiutuje w pierwszych miesiącach 2019 r. jest Moto G7. Do tej pory pojawiły się liczne spekulacje dotyczące tego smartfonu, a teraz mamy zestaw renderów mówiących nam jak będzie wyglądał.

Obrazek
Obrazek

Czytaj dalej
Moto G7
Czytaj więcej : Moto g7 Rendery | Wyświetlone : 1661 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Recenzja Lampy Xiaomi Yeelight JIAOYUE 480 LED Starry Lamps

Cześć,

Od dłuższego czasu myślałem o zmianie oświetlenia w moim pokoju. Wybór padł na produkt Xiaomi, a dokładniej - Yeelight JIAOYUE YLXD05YL 480 LED w wersji Starry Lampshade czyli „Gwieździsty klosz”.
2200lm, 2700-6500K, CRI 95 (wskaśnik oddawania barw – dla słońca 100) i efekt gwieździstego nieba (to tylko efekt na lampie, a nie na suficie).

Lampę zamówiłem tutaj: https://www.gearbest.com/flush-ceiling- ... d=18911138 . Fast-08 to magazyn znajdujący się w Polsce ...
Czytaj więcej : Recenzja Lampy Xiaomi Yeelight JIAOYUE 480 LED Starry Lamps | Wyświetlone : 5031 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Oświetlenie, Lampy, Latarki, światełka

sklep Dresslily nie wysyła towaru

Witam pierwszego grudnia kupiłem w promocji krótkofalówki w tym sklepie.Mimo , że minął miesiąc ciągle mam processing , czyli nawet nie wysłany towar. Kupowałem przez pay pal jest tam jakaś ochrona kupującego? Jak zmusić sklep do wysłania towaru?
Czytaj więcej : sklep Dresslily nie wysyła towaru | Wyświetlone : 1595 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Problem z gps.

Witam. Od tygodnia mam xiaomi mi 8 lite. Telefon super ale żle działa GPS , który szybko się uaktywnia ale nie zapisuje śladu na aplikacjach Endomondo i Locus Map. Zapisze kilka metrów trasy a reszty nie.Dla mnie to ważne bo dużo jeżdżę na rowerze i chcę mieć trasy zapisane. Proszę o pomoc.
Czytaj więcej : Problem z gps. | Wyświetlone : 5155 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Lenovo Z5 PRO/Z5 PRO GT

Witam, jestem ciekaw czy wedlug Was ten telefon jest warty kupna jezeli ktos go bedzie mial i zrobi nowy rom to prosze powiedziec czy wystepuja nadal problemy z dotykiem (chodzi o uczucie mniej niz 60hz)
link o co mi chodzi minuta 5:50
https://www.youtube.com/watch?v=ZdWIXGH6bCs&t=382s
pozdrawiam :!: :!: :!: ...
Czytaj więcej : Lenovo Z5 PRO/Z5 PRO GT | Wyświetlone : 3275 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Lenovo

Ekran do Le 2 x526

Witam sylwestrowo :-)

Zgodnie z przewidywaniami Młody zbił ekran w swoim Le 2 x526. Patrzę co tam ciekawego z części zamiennych na Banggood jest i faktycznie jest, z tym że ekranów typowo oznaczonych jako do tego modelu nie znalazłem. Może ktoś poratuje i albo da jakiś link do chińskiego sklepu albo wie czy display od innego modelu LeTv pasuje do x526 i można go bez przeszkód wmontować. ...
Czytaj więcej : Ekran do Le 2 x526 | Wyświetlone : 2267 | Odpowiedzi : 4 | Dział : LeTV LeEco

smatrfon

Witam,poleci mi ktoś jakiś tel mocniejszy od xiaomi redmi note 4.5?? interesuje mnie najbardziej bateria,ale tez szybkośc dzialania plyność itp...Kwota do 1300zl Pozdrawiam
Czytaj więcej : smatrfon | Wyświetlone : 2304 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Xiaomi

LeEco (leTv) X526 Stary ale jary.

LeEco (LeTV) było kilka lat temu najszybciej rozwijającą się marką telefoniczna, która biła różne rekordy sprzedaży.
Firma zasłynęła pierwszym na świecie telefonem( LeTV Le 1) z USB typu C, najnowsze procesory Snapdragon miały swoje debiuty właśnie w telefonach LeTV. Dużo rozgłosu firmie dała sprzedaż telefony w cenie telefonów o 20$ niższej niż koszt samych podzespołów użytych do jego produkcji. Firma mogła sobie pozwolić na taki dumping cenowy ponieważ zarabiała na dystrybucji filmów i utworów audio ...
Czytaj więcej : LeEco (leTv) X526 Stary ale jary. | Wyświetlone : 2763 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571