Teraz jest 8 sie 2025, o 15:22

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Pro 6 Plus i brak kompasu w Google maps

Od zawsze w moim meizu kompas w Google maps działał tragicznie. To znaczy niedokładnie. Teraz przestał działać całkowicie. Sama aplikacja kompas, działa bez zarzutu tylko jakby Google maps nie chciał współpracować z systemowym kompasem. Wie ktoś jak to naprawić? Flyme mam najnowszą wersję Global

Wysłane z mojego PRO 6 Plus przy użyciu Tapatalka
Czytaj więcej : Pro 6 Plus i brak kompasu w Google maps | Wyświetlone : 1528 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pomoc techniczna

Stalowe butelki

Witam. Chcę kupić dla całej rodziny butelki stalowe bo już mi ten plastik bokiem wychodzi. W Polsce ceny masakra w porównaniu do Chin. Mam w związku z tym pytanie czy ktoś już kupował takie rzeczy i może podzielić się doświadczeniami odnośnie wykonania, czy nie rdzewieją, czy nie dają jakiegoś zapachu?
Czytaj więcej : Stalowe butelki | Wyświetlone : 2276 | Odpowiedzi : 2 | Dział : AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić

Gearbest umożliwił płatność za zakupy przy odbiorze towaru.

GearBest uruchomił usługę „Płatność przy odbiorze”:
https://pl.gearbest.com/promotion-Gotow ... d=20320972
Obrazek
1. Płatność przy odbiorze jest dostępna dla wszystkich miast w Polsce.
2. Każde zamówienie musi mieć wartość od 20 do 100 USD
3. W 100% bezpieczne zakupy na terenie całej Polski

Gearbest ma zaszczyt poinformować, iż Polska jest jednym z pierwszych krajów, który wprowadził metodę płatności przy odbiorze (COD). Jest to jedna z najpopularniejszych metod płatności w Polsce.

Więcej ...
Czytaj więcej : Gearbest umożliwił płatność za zakupy przy odbiorze towaru. | Wyświetlone : 2260 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

OPPO A7n wyceniony na 222$

Firma OPPO ogłosiła wprowadzenie do sprzedaży nowego urządzenia klasy średniej- OPPO A7n, który jest ulepszoną wersją OPPO A5S

Obrazek
Czytaj dalej
OPPO A7n

Obrazek
Obrazek
Czytaj więcej : OPPO A7n wyceniony na 222$ | Wyświetlone : 2247 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

LeEco Le Max 2 X821 Nie widzi kart sim. Prośba o oryg. ROM

Tak jak w tytule LeEco Le Max 2 X821 kupiony w Bangood. Po flashowaniu nie widzi kart sim, nie pokazuje ikonki zasięgu. Sytuacja taka nastąpiła po próbie wgrania romu opartego na EUI. Prawdopodobnie została wymazana partycja EFS. W związku z tym zwracam się z prośbą do szanownych forumowiczów, jeśli ktoś z Was mógłby udostępnić mi kopię oryginalnego oprogramowania telefonu wykonanego przy pomocy TWRP lub Flashtool będę wdzięczny. Proszę o wiadomość prywatną W łódzkim serwisie specjalizującym ...
Czytaj więcej : LeEco Le Max 2 X821 Nie widzi kart sim. Prośba o oryg. ROM | Wyświetlone : 1505 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pomoc techniczna

Plyta glowna

Witam wszystkich!Zakupilam Leeco pro3!Byl juz u 5 magikow I only nie potrafi mi go naprawic!Najprawdopodobnie uszkodzona plyta glowna!Ktos cos Pomoze?
Czytaj więcej : Plyta glowna | Wyświetlone : 2581 | Odpowiedzi : 1 | Dział : LeTV LeEco

Odbieranie pieniędzy na Paypal w USD bez kosztów

W jaki sposób najsprawniej przyjmować pieniądzę on innych użytkowników Paypala w USD bez przewalutowania ?

Jedno konto w PLN już mam ale nie o to chodzi.

Chciałbym unikać zabawy ze zmianą walut i płaceniem kosmicznych prowizji itp it.

Czy mogę utworzyć drugie konto które będzie w całości dolarowe? a może jakieś inne rozwiązanie ?
Czy pod takie konto muszę podpinać jakąś kartę itp itd? czy muszę je weryfikować ? czy dla małej kwoty mogę bez ...
Czytaj więcej : Odbieranie pieniędzy na Paypal w USD bez kosztów | Wyświetlone : 1958 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Xiaomi Mi Play - Europejska premiera na Ukrainie.

W grudniu ubiegłego roku Xiaomi wprowadziło na chiński rynek budżetowy smartfon, Xiaomi Mi Play. Wczoraj, kilka miesięcy po debiucie na rynku rodzimym, telefon oficjalnie zadebiutował na rynku europejskim. Jest on dostępny w oficjalnym sklepie Xiaomi na Ukrainie.

Obrazek

Xiaomi Mi Play jest wyposażony w ekran dotykowy LCD o rozdzielczości 5,84 cala 1080 × 2280, procesor MediaTek Helio P35, 4 GB pamięci i 64 GB pamięci z możliwością rozbudowy. Obecnie w promocji Xiaomi Mi Play 4+64GB ...
Czytaj więcej : Xiaomi Mi Play - Europejska premiera na Ukrainie. | Wyświetlone : 2276 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

OUKITEL C13 Pro - kolejna tania kopia iPhone XS

Co tu wiele mówić, ot kolejny telefon budżetowy, który ma cieszyć oko i kieszeń. Nie znajdziemy tu za wiele ciekawej specyfikacji ale też niewiele za niego zapłacimy.

Obrazek
Telefon ma posiadać ekran 6.18-cali z zakrzywionymi krawędziami 2.5D. Sercem urządzenia będzie procesor MediaTek MT6739 z taktowaniem 1.5Ghz, wsparty 2GB RAM and 16GB pamięci wbudowanej. Na pokładzie znajdziemy Android 9.0 oraz standardowe "tanie paramety optyki" 8MP+2MP z tyłu i 5MP z przodu. Całość zasilana będzie baterią 3000mAh. ...
Czytaj więcej : OUKITEL C13 Pro - kolejna tania kopia iPhone XS | Wyświetlone : 2292 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Mi Note 3 - jakosc nocnych zdjec

witam! czy to normalne , ze zdjecia w slabych warunkach sa takie fioletowe ? Takie zdjecie sa w auto , w manualnym trybie sa normalne kolory, nawet w kompasie sa normalne kolory

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Czytaj więcej : Mi Note 3 - jakosc nocnych zdjec | Wyświetlone : 1605 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pomoc techniczna

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164960 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39579