Teraz jest 30 kwi 2025, o 11:19

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Xiaomi M3 w połowie 2013

Pogłoski mówią że Xiaomi M3 będzie wyposażony w najnowsze chip Nvidii czterordzeniowy Tegra 4 z obsługą LTE zdolny do pracy w częstotliwościach od 1,8 -. 2.0GHz Poza danymi na temat procesora, jest również wiadome że M3 otrzyma większy 4,5-calowy japoński wyświetlacz w wysokiej rozdzielczości.
Spodziewać się też idzie aparatu 12 MP z tyłu, a około 2-2.5GB RAM, jak również najnowszej wersji MIUI (android 4,2).
Czytaj więcej : Xiaomi M3 w połowie 2013 | Wyświetlone : 2387 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

[konfiguracja] Iphone 3G blad1015

witam mam iphone trzy g wczoraj robilem restore ios i ciach i tunes wywalil blad 1015 prubowalem wszystkiego chyba Ireb Tinny umbrela i Sn0wa terz da sie kurna wyjsc z trybu recovery?
Czytaj więcej : [konfiguracja] Iphone 3G blad1015 | Wyświetlone : 1949 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Oppo Find 5 wchodzi na rynki światowe.

Oppo Find 5 to chiński tabfon , producenta znanego z najcieńszego smartfona który mierzy zaledwie 6.65 mm grubości który stal się znakiem rozpoznawczym firmy. Producent szykuje się do wejścia na światowe rynki, a grubość to nie jedyny atut telefonów OPPO
Obrazek

Oppo to firma znana w produkcji odtwarzaczy mp3, odtwarzaczy Blu-Ray, sprzętu audio i telefonów komórkowych.
Nabywca Oppo Find 5 otrzyma 5 calowy wyświetlacz zabezpieczony szkłem Gorilla Glass 2, z obrazem w rozdzielczości 1920x1080 ...
Czytaj więcej : Oppo Find 5 wchodzi na rynki światowe. | Wyświetlone : 3131 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Nowości

i9300 MTK 6588

Witam wszystkich. Od niedawna zupełnie przypadkowo zainteresowałem się chińskimi clonami a w szczególności i9300 MTK 6588,który jest clonem drogiego ale bardzo dobrego SG SIII. Mam więc pytanie szczególnie do osób, które miały już telefony produkcji chińskiej i mogły by coś konkretnego powiedzieć na ich temat. Chodzi mi o wytrzymałość, parametry itp.
Czytaj więcej : i9300 MTK 6588 | Wyświetlone : 2707 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Pytania, problemy

[ dwie karty SIM] i9300 mt6225

Witam

posiadam właśnie taką podróbke s3 i9300 który chyba posiada tylko 120kb własnej pamięci i mam pytanie czy wogóle da się mu zmienić soft na jakiś i czy da się klawiaturę inna wgrać bo ta za mała jest i irytuje bardzo. i jaką przeglądarke da się odpalić by mi net normalnie działał.

Pozdrawiam
Czytaj więcej : [ dwie karty SIM] i9300 mt6225 | Wyświetlone : 2624 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dual SIM

Spolszczenie Androida

Witam serdecznie mam prośbę kupiłem z ali HTC ONE X... Nie mam w nim PL ;/ Moja wina bo nie doczytałem, ale miałem nadzieję że more locale 2 mi pomoże niestety spolszczył tylko sklep! Dane jakie mi pokazuje telefon to
android 4.1.9
baseband version 4.o
kernel 1.28.708.10
builid 4.12

a czy Miui można dograć z PL nakładka?

to mój pierwszy telefon z androidem więc z góry dzięki za pomoc i zrozumienie...

pozdrawiam!

[ Dodano: 2012-11-23, ...
Czytaj więcej : Spolszczenie Androida | Wyświetlone : 2411 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

[dualsim] HAIPAI X720d

Witam,

jestem tu nowy ale chciałbym zapytać czy ktoś już może testował / miał w rękach taki telefon:

Code: Zaznacz cały
http://www.aliexpress.com/item/New-MTK6577-Mobile-Phone-dual-core-Android-4-0-phone-really-4-7-inch-multi-touch/641668524.html

czy warto kupić? jaka jakość połączeń (chodzi o to czy jest w miare głośny)?

czy da się zrobić root'a w takim telefonie?

no i język polski, czy za pomocą aplikacji MoreLocale2 da się go jakoś spolszczyć? :)

dzięki za wszystkie informację, uwagi, opinie.

pozdrawiam.
Czytaj więcej : [dualsim] HAIPAI X720d | Wyświetlone : 1950 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

[android] chinski iphone 4s

Witam

Mój pierwszy post wiec odrazu mówię Hello

Jestem aktualnie w Chinach i kupilem sobie Iphone 4s za 800yuanow

Telefon dostałem w orgianlnym opakowaniu Ip4s , z numerami itd

Telefon ma klapke tylnia orginal z 4s i wyglada jak orginal(przy włączaniu tel wyskakuje iphone4s i logo )

ale nie wiem jak sprawdzić czy to jest sophone czy gophone czy cos innego
nie mam polskiego języka
systeem to android 5.7.3(4.0.9)
Model number mt6515_6626_bg2

oczywiscie latka z ...
Czytaj więcej : [android] chinski iphone 4s | Wyświetlone : 2393 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

[android] Samsung GT-i9220

Hej,
Nie jestem pewna czy umieszczam ten temat w dobrym miejscu, jeśli nie to przepraszam (jestem trochę zielona w temacie) i proszę o przeniesienie.

Dostałam chińskiego Samsunga GT-i9220, o ile zdążyłam się zorientować jest to podróbka galaxy n7000. Problemy jakie z nim mam (do tej pory):
1. komputer nie wykrywa go przez USB
2. przestało działać autoobracanie ekranu
3. część aplikacji jest chińska - słyszałam, że można wgrać europejską wersję Androida (?) - na zagranicznych ...
Czytaj więcej : [android] Samsung GT-i9220 | Wyświetlone : 2118 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

Doladujse.pl/ Czyli Jak Szybko Zdobyć Doładowanie

Co to jest??
- To jest typowa stronka reflinkowa czyli za rejestracje z twojego linku dostajesz punkty
Nagrody
Doładowania do każdej sieci;
- 30zł (10pkt)
- 50zł (15pkt)
- 100zł (25pkt)

Na początek dostajemy 5 punktów na start więc wystarczy 5 rejestracji z twojego ref linka i już masz doladowanie za 30zł

Tylko jest jeden minus rejestracja kosztuje 2,44 ale to sie bardzo szybko zwraca ja osobiście tylko raz
doładowalem konto za 30zł

Polecam Szczerze ...
Czytaj więcej : Doladujse.pl/ Czyli Jak Szybko Zdobyć Doładowanie | Wyświetlone : 1852 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HydePark

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165499 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570