Teraz jest 28 kwi 2025, o 16:48

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

dział Lenovo z podziałem na modele telefonów LENOVO

zmianie organizacyjnej uległ dział lenovo, dla popularnych modeli zostały utworzone specjalne subfora, jak taki układ sie wam spodoba to zostanie wprowadzony też dla innych marek telefonów jak np ZTE.
Liczę że pomożecie zapełnić nowe fora odpowiednimi poradnikami dla tych telefonów.

Czekam na wasze opinie
Czytaj więcej : dział Lenovo z podziałem na modele telefonów LENOVO | Wyświetlone : 2573 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Sprawy organizacyjne forum

IDEM A3 digitizer KUPĘ

Witam
mam nadzieje że piszę w dobrym miejscu jak nie to prosze moderatorwo o przeniesienie wątku

Potrzebuje do swoejgo chinola który nazywa się IDEM A3 dokładnie o takim modelu GRW036YT01A
jak na tej stronie http://item.taobao.com/item.htm?spm=a23 ... 6325140201
czy ktoś moze mi pomóc w zakupie moze ktos będzie robił zakupy i domowił by mi ten ekran lub inne propozycje
Może jest jakiś sklep w polsce gdzie można to kupic
Czytaj więcej : IDEM A3 digitizer KUPĘ | Wyświetlone : 1428 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Ważne-szybka odpowiedz.

Star a Ulefone to jest to samo?. Czy ulefone to zupełnie inna firma jeśli tak to czy warto się w nią pakować czy lepiej wziąć star-a.
Znalazłem coś takiego: http://www.aliexpress.com/store/product ... 32399.html
Nie wiem czy śmiało mogę brać czy lepiej Star n9000 którego miałem zamiar kupić.
Bardzo proszę o możliwie szybka odpowiedz bo aukcja kończy się za 14 godzin.
Pozdro
Czytaj więcej : Ważne-szybka odpowiedz. | Wyświetlone : 1616 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

FeiTeng A7100

Witam. Posiadam telefon chinski FeiTeng A7100. Włącza się ale moge wykonywac tylko połączenia alarmowe. Nie można odblokować klawiatury bo wyswietla sie komunikat zeby wpisac hasło odblokowujące. Czy da rade z tym coś zrobić, odblokować?
Czytaj więcej : FeiTeng A7100 | Wyświetlone : 5075 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Poradniki

Meizu MX4 z ekranem na całym telefonie

Najnowsza koncepcyjna wersja telefonu Meizu MX4 stworzona przez DreamBegin pokazuje że telefon ma ekran na całej swej powierzchni, przyciski nawigacyjne sa wirtualne i pojawiają się gdy mogą być przydatne.

Obrazek

Do tej pory nikt jeszcze nie produkuje telefonu gdzie powierzchnia wyświetlacza pokrywa 100% przedniej powierzchni telefonu, jestem bardzo ciekaw dalszych prac nad najnowszym chińskim telefonem MEIZU MX4
http://www.youtube.com/watch?v=a2xazVG_bCo

źródło:gizchina
Czytaj więcej : Meizu MX4 z ekranem na całym telefonie | Wyświetlone : 3596 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

Kopiowanie pliku Keylayout do /system/usr/

Root explorer nie ma dostępu, es file manger również mimo, iż tel jest zrootowany a aplikacje mają przyznane uprawienia roota.
Da rade to obejść czy trzeba się bawić w terminalu?
Jest to mi potrzebne aby wkleić keylayout od pada Xbox....
Czytaj więcej : Kopiowanie pliku Keylayout do /system/usr/ | Wyświetlone : 4614 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Poradniki

Pulid F19 ładny telefon z dobrymi parametrami

Tak jak większość produkowanych obecnie chińskich telefonów Pulid F19 został wyposażony w 8-rdzeniowy procesor MT6592 o taktowaniu 1.7GHz , 2GB RAM i 5-calowy wyświetlacz FHD 1920 x 1080. Pulid oferuje również ładowanie bezprzewodowe, akumulator o pojemności 2000mAh , 5-megapikselowy aparat przedni i główna kamera ma 13 MPx z przesłoną F2.0 .

Obrazek

Pulid może rywalizować z Jiayu S2 , ale F19 + jest troszkę większy i ma wymiary a 143,1 x 70,8 x 7.85mm, telefon ...
Czytaj więcej : Pulid F19 ładny telefon z dobrymi parametrami | Wyświetlone : 1380 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Nibiru Mars One H1 8x1.7GHz FHD 2GB RAM za 165$

K-Touch to popularna marka w mniejszych miastach Chin, firma ma aspiracje zaistnieć w całych Chinach i w tym celu stworzono nową markę Nibiru. Pierwszy telefon Nibiru zadebiutował dzisiaj w Pekinie i jest to Mars One H1

Obrazek

Nibiru Mars One H1 w odróżnieniu od Huawei Honor 3X, Coolpad Halo F1 i nadchodzącego Xiaomi Hongmi 2, ma wyświetlacz o wysokiej rozdzielczości, Nibiru Mars One H1 ma 5-calowy wyświetlacz FHD (1920 x 1080) !

Pozostała specyfikacja obejmuje ...
Czytaj więcej : Nibiru Mars One H1 8x1.7GHz FHD 2GB RAM za 165$ | Wyświetlone : 5641 | Odpowiedzi : 16 | Dział : Nowości

Gionee Elife S5.5 trafi do sprzedaży w Chinach już 18 marca

Najcieńszy na świecie smartfon, Gionee Elife S5.5 trafi do sprzedaży w Chinach już 18 marca.

Obrazek

O gionee zrobiło sie głośno w 2013 roku za sprawą Gionee Elife E7 z procesorem Snapdragonem 800 , 5.5-calowym wyświetlaczem 1080 i 16-megapikselowym aparatem fotograficznym, to był 5.55mm cienkie Elife S5.5.

Gionee Elife S5.5 jest obecnie oficjalnie najcieńszym smartfonem na świecie . Gionee zapowiedział sprzedaż w 40 krajach, ale w obecnej chwili Indie są pierwszym krajem gdzie można poza ...
Czytaj więcej : Gionee Elife S5.5 trafi do sprzedaży w Chinach już 18 marca | Wyświetlone : 1572 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Lenovo S898T + 4-rdzeniowy MTK6589T 5,3 cala za 160$

Lenovo chce konkurować z tanimi telefonami Huawei i Xiaomi sprzedając swój produkt za 160$.

Obrazek

Lenovo S898T + to smukły telefon w obudowie w kolorze złota który będzie posiadał 8-rdzeniowy procesor o taktowaniu 1.4GHz 5,3-calowy ekran HD IPS w rozdzielczości 1280 * 720 pikseli , 2GB RAM i główny aparat 13 megapikseli . Specyfikacje ta jest niemal identyczna jak w Huawei 3X, który okazał się być bardzo popularny w Chinach.

Inne szczegóły specyfikacji Lenovo S898T ...
Czytaj więcej : Lenovo S898T + 4-rdzeniowy MTK6589T 5,3 cala za 160$ | Wyświetlone : 4063 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165495 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570