Teraz jest 29 kwi 2025, o 00:13

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Xiaomi Redmi 1S Snapdragon 400 od 9 Kwietnia

Klienci China Telecom już od 20 lutego mają dostęp do Xiaomi Redmi 1S z procesorem Snapdragon 400, ale wersja na rynek międzynarodowy dopiero teraz uzyskała dopuszczenie chińskiego urzędu telekomunikacyjnego.

Obrazek

Montowany wcześniej w Xiaomi Redmi / Redrice procesor Mediatek został zastąpiony przez Qualcomm Snapdragon 400 pracujący z częstotliwością 1,6 GHz (czterordzeniowy MSM8628),pozostała specyfikacja to: grafika GPU Adreno 305 , 1 GB pamięci RAM, 8GB pamięci wewnętrznej, 4,7-calowy wyświetlacz 720p, Akumulator 2000mAh i kamera 8 mega ...
Czytaj więcej : Xiaomi Redmi 1S Snapdragon 400 od 9 Kwietnia | Wyświetlone : 5945 | Odpowiedzi : 27 | Dział : Nowości

ROM MTK 6515

Witam!!
Mam pierwszy raz"chińczyka w ręce".
Producent twierdził że jest w nim 512 RAM a naprawde jest 256 ale wieszosci to wie.
I tu pytania:
1.Jest jakiś odchudzony rom pod ten model?
2.Jeśli nie ma to jak można go zmodyfikować by nie dostać tzw.świra z nim?

Z góry dziękuje

Telefon:Star B930,256 RAM 256 ROM,MTK 6515
Czytaj więcej : ROM MTK 6515 | Wyświetlone : 1337 | Odpowiedzi : 3 | Dział : ROMy i Modyfikacje

a820 dual sim 1 imei czy 2?

Witajcie
Zacznę od początku w trakcie instalacji 5 softu z kolei coś poszło nie tak i moje lenovo nie podniosło się i w żaden sposób nie chciał się uruchomić tradycyjna cegła lecz z tym sobie poradziłem przez wgranie oryginalnego softu. Po odżyciu telefonu wyskoczyło invalid imei znalazłem sposób na naprawę tego. W związku z tym czy dual sim ma różne imei dla różnych slotów? Jeśli tak to skąd wziąść 2 imei pod baterią jest jeden ...
Czytaj więcej : a820 dual sim 1 imei czy 2? | Wyświetlone : 1321 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Pytania, problemy

ZTE Grand S II za 273$ FHD Snapdragon 801 2GB 3100mAh

10 kwietnia chińscy klienci będą mogli kupić smartfon ZTE Grand S II w specjalnych cenach 1699 i 2499 Yuan. Jak już pisałem wcześniej , ZTE Grand S II ma parametry porównywalne z Oppo Find 7a, ale jak widać kosztuje znacznie mniej.

Obrazek

Obie wersje ZTE Grand S II będą miały wsparcie dla TD-LTE, LTE FDD, TD-SCDMA , UMTS i GSM. pozostała specyfikacja to 5,5-calowy wyświetlacz FHD 1920 x 1080, procesor 2,3 GHz Qualcomm Snapdragon 801 ...
Czytaj więcej : ZTE Grand S II za 273$ FHD Snapdragon 801 2GB 3100mAh | Wyświetlone : 9671 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Zmiany w Aero2

Czytaj więcej : Zmiany w Aero2 | Wyświetlone : 8924 | Odpowiedzi : 53 | Dział : HydePark

Umi x1 pro -czy dobry wybór i rozróżnienie podróbek.

Przeglądając aliexpres zauważyłem że UMI x1 pro jest jakby w 2 wersjach z aparatem 5 i 8 megapikseli. Czy wersje z aparatem 8 megapikseli to podróba naprzykład:
http://www.aliexpress.com/item/Jiayu-G4 ... 44132.html

A jeżeli tak czy to jest oryginał
http://www.aliexpress.com/item/New-orig ... 02453.html

Ewentualnie czy jest lepszy telefon w zbliżonej cenie.
Czytaj więcej : Umi x1 pro -czy dobry wybór i rozróżnienie podróbek. | Wyświetlone : 1074 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pytania, problemy

supercienki NEO M1 ma 5.99mm grubości

Neo przygotowuje się do produkcji średniej klasy smartfonu, który będzie nazwany NE0 M1, telefon ma być bardzo cienki i posiadać kamery Sony

Obrazek

Ostatni telefon Neo to czterordzeniowy Neo N003, jest to dobry telefon, ale został wydany później niż czterordzeniowce od Jiayu, Umi czy Lenovo
Neo M1 ma być produkowany z wysokiej jakości podzespołów, oba aparaty są od Sony, płyta główna pochodzi z tej samej fabryki co Xiaomi Redmi!.

Wcześniej został zapowiedziany Neo Leo Poppy ...
Czytaj więcej : supercienki NEO M1 ma 5.99mm grubości | Wyświetlone : 3528 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Nowości

ZTE Grand S II może posiadać aż 4GB pamięci RAM

W ostatnich dwóch latach obserwujemy niebywale szybki rozwój technologiczny smartfonów, które to stały się prawdziwymi komputerami osobistymi.

Obrazek

kolejną barierę chce przełamać ZTE który to w swoim najnowszym ZTE Grand S II może umieścić aż 4GB pamięci RAM. Chipset Snapdragon 801 może współpracować z pamięcią o maksymalnej pojemności 4GB RAM .
Z drugiej strony czy aż tak ogromna pamięć jest potrzebna?
Mamy już telefony z ekranami w rozdzielczości 2K, 8-rdzeniowe procesory, teraz pamięć RAM 4GB, ...
Czytaj więcej : ZTE Grand S II może posiadać aż 4GB pamięci RAM | Wyświetlone : 8135 | Odpowiedzi : 10 | Dział : Nowości

Nokia E71 TV mobile, dual sim

WItam mam taki problem wygrzebałem w szafie stary telefon brata ową Nokie E71 (chiński model) i mam problem dosłownie z łącznością mianowicie, gdy próbuję dzwonić wyskakuje komunikat "emergacy numer only"(jedynie numery alarmowe). Jak próbowałem ustawić ten telefon przez ime(kod seryjny telefonu) wpisując kod znaleziony w internecie wyskoczył komunikat "Supplementary service not availbe"(dodatkowe opcje nie dostępne?) próbowałem ten telefon juz ogarnąć od tygodnia ale się poddaję :/ Jedynie co działa w tym telefonie to Mobilne TV ...
Czytaj więcej : Nokia E71 TV mobile, dual sim | Wyświetlone : 1513 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Jiayu F1 i Jiayu S2 dostępne od 29 marca

29 marca JiaYu zacznie w Chinach sprzedaż wersji WCDMA telefonu Jiayu F1 i Jiayu S2 .

Obrazek

Oba nowe modele są bardzo oczekiwane, Jiayu F1 to bardzo tani telefon ze wsparciem WCDMA 3G, Jiayu S2 jest pierwszym telefonem z 8-rdzeniowym telefonem wyprodukowanym przez Jiayu.

Flagowy Jiayu S2 wyposażono w chipset 1.7GHz MT6592, 2GB RAM, 32 GB pamięci wewnętrznej, 13 mega pikseli aparat od Panasonica, przedni aparat ma 8 mega pikseli i został dostarczony przez SONY ...
Czytaj więcej : Jiayu F1 i Jiayu S2 dostępne od 29 marca | Wyświetlone : 8411 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165495 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570