Teraz jest 29 kwi 2025, o 18:30

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

pytanie co do javy

Witajcie mam pytanie umie moze ktos wgrac androida albo jakas fajna nakladke na jave? telefon to klon s4 niestety z java ;) dzieki za pomoc
Czytaj więcej : pytanie co do javy | Wyświetlone : 956 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Pytania, problemy

Pioneer K68W

Pierwsza połowa 2014 roku się kończy. Wiele chińskich producentów przedstawia nowe produkty, które planują sprzedawać w drugiej połowie roku.
Jednym z nich jest telefon 3G, Pioneer K68W. Tych, którzy chcą go nabyć, wkrótce będą mogli zamówić na Suning.
Obrazek

Jak można wywnioskować z plakatu, K68W jest biały i ma metalowe krawędzie. Posiada ekran 5.5-calowy o rozdzielczości 720p. Ma grubość 8.1mm, długość 150 mm i 77mm szerokości .
Pioneer użyje procesora okta-Core MTK6592 1.7GHz. Pamięć to ...
Czytaj więcej : Pioneer K68W | Wyświetlone : 1328 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

telefony Jiayu z LTE jeszcze w tym roku

Na oficjalnym forum Jiayu pojawiła sie informacja że firma zmodernizuje swoje najpopularniejsze telefony wyposażając je w moduły LTE, ma to nastąpić jeszcze w tym roku.

Obrazek

Moduły LTE mają się pojawić w najbardziej popularnych telefonach Jiayu, będa to zapewne Jiayu G4, G5, G6, G2 i ultra-cienki Jiayu S2.
JiaYu na bieżąco modernizuje swoje telefony aby nadążyć za wymaganiami rynku. JiaYu G4 na przykład w ubiegłym roku wyposażono w czterordzeniowy MT6589 a później zaktualizowano go do ...
Czytaj więcej : telefony Jiayu z LTE jeszcze w tym roku | Wyświetlone : 2398 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Nowości

Xiaomi sprzedało 26mln telefonów w pól roku, wzrost o 271%

Dzisiaj przedstawiciel Xiaomi Supremo Lei ogłosił wyniki sprzedaży za pierwsze półrocze tego roku, Xiaomi udało się sprzedać aż 26,1 mln smartfonów, .Dla porównanie w 2013 roku firma sprzedała 7 milionów urządzeń, łatwo zobaczyć jak szybko rozwija się ta firma będąca dopiero 3 lata na rynku.

Obrazek

Oficjalne statystyki zostały również opublikowane na blogu Xiaomi, gdzie napisano , że odnotowano aż 271% wzrost sprzedaży od 2013 roku.
Xiaomi rozpoczyna ekspansję międzynarodową, poza Chinami firma działa w ...
Czytaj więcej : Xiaomi sprzedało 26mln telefonów w pól roku, wzrost o 271% | Wyświetlone : 1324 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Star N9500- fabrycznie zainstalowany szpieg ???

Co myslicie o tym szpiegu ? Realne , czy sciema konkurencji lub Samsunga ?

http://tech.wp.pl/martykul.html?kat=103 ... aid=11301c

;-)
Czytaj więcej : Star N9500- fabrycznie zainstalowany szpieg ??? | Wyświetlone : 1057 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HydePark

Hike Z1 za niespełna 200 USD

Hike Z1 jest najbardziej oczekiwanym telefonem z nadchodzących produktów tej firmy.

Obrazek

6-calowy ekran Z1 ma rozdzielczość 1080p, procesor MTK6589T qad-core , 2GB RAM, 32GB ROM, aparat to 8mp przodu i 13mp z tyłu.
Wymiary: szerokość 81.33mm, 158mm długości i grubości 7.9mm. Z1 zasilany jest baterią 3000mAh.

Telefon można kupić w Chinach w przedsprzedaży na Aliyun gdzie kosztuje 1199 RMB czyli około 194$. Niestety ilość ograniczona do 500 szt. Klienci mogą swój egzemplarz nabyć w ...
Czytaj więcej : Hike Z1 za niespełna 200 USD | Wyświetlone : 1915 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Gionee Elife S5.5L najcieńszy smartfon

Gionee Elife S5.5L najcieńszy smartfon!!
OPPO ma 6,3 mm, Vivo X3V tylko 6,75 mm, a teraz Gionee ma ogłosić ELife S5.5L z 5,75 mm grubości, która oferuje go za 2299 juanów czyli około 370 USD. Telefon może pojawić się na rynku w lipcu.

Obrazek

Elife S5.5L posiada ekran o przekątnej 5,5 cala, wsparcie z 2 GB pamięci RAM, 5-megapikselowy aparat z przodu i 13-megapikselowy aparat tylny który wykorzystuje czujnik Sony Exmor, zaś we wnętrzu procesor ...
Czytaj więcej : Gionee Elife S5.5L najcieńszy smartfon | Wyświetlone : 1422 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

Blackphone już dostępny

Blackphone to urządzenie produkowane we współpracy hiszpańskiego Geeksphone i firmy ochroniarskiej Silent Circle.

Obrazek

Blackphone wprowadził bardzo zmodyfikowaną wersję Google Android OS, który posiada zaawansowane funkcje zabezpieczeń, takie jak szyfrowanie danych, bezpieczne przechowywanie w chmurze, analizator WiFi i usług VPN.
Oprócz bezpiecznych funkcji Blackphone posiada również 4,7-calowy wyświetlacz, procesor quad-core 2GHz, 1GB pamięci RAM i baterię 2000mAh.

Cena niestety nie zachwyca bo to aż (a może tylko) 629 USD!!!

A Wy ile byście zapłacili za ...
Czytaj więcej : Blackphone już dostępny | Wyświetlone : 1763 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Antena do TV pokojowa.

Witam mam do was takie pytanie może ktoś mi pomoże mianowicie potrzebuję zakupić antenę pokojową do telewizora z DVB-T ale nie wiem na allegro są bardzo różne droższe i tańsze może ktoś z was kupował takową. Pokojowa dlatego też że obecnie mam pokojową i daje rade odbierać na spokojnie bo kierunkowa nie jest mi potrzebna no chyba, że może dookólną byście polecili w rozsądnych pieniądzach.
Czytaj więcej : Antena do TV pokojowa. | Wyświetlone : 1143 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HydePark

MT6582 Jiayu G2F jak wgrac recovery

Próbuje wgrać recovery na G2F sposobem
instalacja-romu-dla-mt65xx-krok-po-kroku-t1424.html
lecz coś nie działa stery są zainstalowywałem juz 3 razy bo myslalem ze to tego wina i odinstalowywales usbdeview ale widocznie to nei to bo wyskakuje ze cos tam wersja na 859 a moja jest 852
myslalem ze trzeba podmienić na MT6582_Android_scatter ale też cos chyba nie idzie.

Jak wgrać ? prosze o jakies info
Czytaj więcej : MT6582 Jiayu G2F jak wgrac recovery | Wyświetlone : 1015 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165497 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570