Teraz jest 29 kwi 2025, o 18:33

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Oferta pracy u goldwaya (partner w PL)

Goldway od pewnego czasu ma w tle ofertę pracy w Polsce (teraz już nie).
Z ciekawości napisałem zapytanie, otrzymałem w odpowiedzi plik doc.
Niestety nie spełniam wymagań (pkt 3) + nie jestem pełnoletni (szkoła do tego), więc z góry odpadam.
Może komuś z forum się uda i obsługa u goldwaya stanie się lepsza, i może jakieś profity dla polaków :D
https://www.dropbox.com/s/5jdtyhmepxs6b ... r.doc?dl=0
email do kontaktu: laulane73(małpa)gmail(kropka)com
Czytaj więcej : Oferta pracy u goldwaya (partner w PL) | Wyświetlone : 1578 | Odpowiedzi : 11 | Dział : HydePark

CUBE T7 z 64 bitowym, ośmiordzeniowym procesorem

Cube nie zwalnia tempa, po ostatnio zaprezentowanym tablecie Talk8H przyszedł czas na phablet model T7.
Obrazek
Urządzenie posiada ogromny 7 calowy ekran (JDI) o rozdzielczości 1920 x 1200. Sercem smartfonu będzie nowy SoC tajwańskiego producenta MT8752 (64 bit, osiem rdzeni) wspierany przez 2 GB ram. Cube T7 posiada dwa sloty na karty sim, a co ciekawe obie karty będą mogły równocześnie łączyć się z sieciami 4G. Cena urządzenia nie jest jeszcze znana, ale jak dobrze ...
Czytaj więcej : CUBE T7 z 64 bitowym, ośmiordzeniowym procesorem | Wyświetlone : 1092 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Podróbka honor 3c

Witam Panowie jestem nowy na forum i proszę o poradę w sprawie telefonu na aliexpres a mianowicie Huawei honar3c za kwotę 98 dolarów. Zdaje sobie sprawę ze jest to podróbka ale ma dobrą konfigurację i wygląda solidnie. Ma ktoś może taki telefon?
Czytaj więcej : Podróbka honor 3c | Wyświetlone : 965 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Samsung Galaxy S5 MTK 6592

Siemaneczko
Macie jakieś opinie na temat tego sprzedawcy lub opinie na temat tego telefonu i czy dobrze się sprawują te telefony.
Jeśli tak to możecie mnie odesłać do innego tematu odnośnie tego telefonu
http://www.aliexpress.com/item/NEW-Dustproof-waterproof-S5-Phone-MTK6592-Octa-Core-16MP-Original-Logo-G900-Mobile-Phone-i9600-Android/1916677735.html
Czytaj więcej : Samsung Galaxy S5 MTK 6592 | Wyświetlone : 2504 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

Pierwsza partia telefonów z serii "Android One"

Zapowiedziana już jakiś czas temu seria Android One pod którą smartfony mają być sprzedawane na rynki wschodzące, wreszcie ujrzała światło dzienne. Konkretnie są to trzy smartfony : Canvas A1, Dream UNO i Sparkle V.
Obrazek
Co ciekawe wszystkie telefony z pierwszej partii będą miały identyczną specyfikację. Różnić będą się jedynie wyglądem oraz będą wyprodukowane przez inne fabryki.
Obrazek
Sercem smartfonów będzie MTK6582 wspierany przez 1 GB pamięci ram. Smartfony będą gratką dla fanów mniejszych telefonów, ...
Czytaj więcej : Pierwsza partia telefonów z serii "Android One" | Wyświetlone : 1151 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

SK-phone X4 pierwszy Mediatek z 3 GB RAM!

SK-phone to nazwa, która nawet nam użytkownikom telefonów z Chin, niewiele mówi. Nowy smartfon ma to zmienić, bowiem będzie to pierwszy telefon oparty na SoCu od tajwańskiego producenta z 3 GB ram. Co więcej jego cena w Azji wyniesie około 190$
Obrazek
Pozostała specyfikacja smartfonu również prezentuje się obiecująco:
MTK6592T (taktowany na 2.0 GHZ)
5,5 calowy ekran FHD
Aparat tylny i przedni odpowiednio 16 i 8 megapikseli
Bateria o pojemności 3300mAh
LTE (na razie tylko ...
Czytaj więcej : SK-phone X4 pierwszy Mediatek z 3 GB RAM! | Wyświetlone : 1127 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Nowości

com. cube. activity

Witam. Mam pytanie. Coś takiego jak w tytule próbuje dostać specjalne przyzwolenie od supersu. Mój telefon to Ulefone p6 z rootem. Nie wiem co to za program, bo z niczym mi się nie kojarzy. Może ktoś z was wie coś na ten temat. Dziękuję.
Czytaj więcej : com. cube. activity | Wyświetlone : 1420 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Sportowa kamera

Witajcie
Mam pytanie odnosnie kamerek sportowych ponieważ planuje kupić i zastanawiam sie nad kupnem tej http://www.aliexpress.com/item/Original ... 39493.html , kupował ktoś z was cos takiego ? ;) moze wiecie co jest jeszcze przystepnego w tej cenie ?;p dzieki za odpowiedzi #Cebulandia
Czytaj więcej : Sportowa kamera | Wyświetlone : 207810 | Odpowiedzi : 1291 | Dział : kamery sportowe, rejestratory jazdy, monitoring

Oppo N3

Po dosyć nietypowym smartfonie jakim był Oppo N1 z obrotową kamerką przyszedł czas na jego następcę model N3.
Obrazek
N3 oprócz wszystkich ficzerów znanych z poprzednika ma posiadać centralnie umieszczoną również obrotową kamerkę. Wspomagana będzie ona przez 2 diody LED, które powinny zapewnić odpowiednie oświetlenie do robienia fotek wieczorem. O samej specyfikacji telefonu wiemy jak na razie nie wiele. Oppo twierdzi jedynie, że zastosuje szybszy procesor niż w poprzedniku (dla przypomnienia był to Snapdragon 600) ...
Czytaj więcej : Oppo N3 | Wyświetlone : 1417 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Tinydeal wysyłka

Cześć mam pytanie odnośnie wysyłki tego serwisu. Widzę że dostepna jest opcja wysyłki Deutsche Post i NL post z czego oba te kraje są eupejskie. Czy uda mi się w takim razie ominąć opłaty celne ? Ktoś już zamawiał z tego serwisu ?
Czytaj więcej : Tinydeal wysyłka | Wyświetlone : 1167 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HydePark

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165497 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570