Teraz jest 29 kwi 2025, o 04:00

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Smsy/mmsy backup and restore czym?

Witam Panowie i Panie.
Moja kobieta bedzie wymieniała tel na andku na inny.
Ma na komorce łacznie ponad 9000 smsow/mmsow w tym az 8000 z 1 numerem obecny tel to huawei u8815 na andku 4.0.4 tel ma malo ramu bo tylko 512 i strasznie muli, mówiłem wywal smsy albo chcoiaz mmsy to bedzie działał lepiej, ale nie da rady przetlumaczyc
Niedlugo bedzie zamiana na tel z 1GB ramu, powinno byc lepiej na andku 4.2

Moje ...
Czytaj więcej : Smsy/mmsy backup and restore czym? | Wyświetlone : 1491 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Pytania, problemy

Teclast x98 air 3G VS teclast P98 air

Witam!

Zastanawiam się na kupnem jednego z tabletów jak w temacie.X98 air 3G powiedzmy posiada wszystko czego potrzebuje ,jedynie wynik w Antutu trochę mnie zastanawia około 30000.Natomiast P98 air w antutu osiaga z tego co piszą ponad 50000 (bebechy jak w Ondzie 989) ale znowu nie ma modemu 3G ani GPS-u.Tablety są bardzo świeże mało jest potwierdzonych informacji o nich:

Teclast-P98-Air In Stock! Teclast P98 Air Tablet PC 9.7 Inch Retina 2048x1536 Screen A80T Octa ...
Czytaj więcej : Teclast x98 air 3G VS teclast P98 air | Wyświetlone : 172815 | Odpowiedzi : 1178 | Dział : TABLETY

Elephone G5

W poprzednim newsie pisałem o Elephone G6 klonem OnePlus One kosztującym niespełna 150$. Elephone G5 swym designem również nawiązuje do "Flagship Killera" i dodatkowo jest o 20$ tańszy!
Obrazek
Niestety producent musiał na czymś oszczędzić i specyfikacja techniczna prezentuje się gorzej niż we wspomnianym G6:
Czterordzeniowy SoC MTK6582
1 GB RAM, 8 GB ROM (obsługa kart pamięci do 64 GB)
5,5 calowy wyświetlacz (720p)
aparat tylny 13 MP, przedni 5MP
BT 4.0, dwukrotne tapnięcie w ...
Czytaj więcej : Elephone G5 | Wyświetlone : 2129 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Czy to dojdzie?

Hej!
Kupiłem sobie Air Maxy na alie. Dostałem taki numer sledzenia RI083127109CN. Ta przesyłka do mnie dotrze? Czekam juz bardzo dlugo
Czytaj więcej : Czy to dojdzie? | Wyświetlone : 1123 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Pytania, problemy

Elephone G6

Elephone walczy o nowych klientów prezentując bardzo ciekawe budżetowe smartfony. Jednym z nich jest model G6.
Obrazek
Pierwsze co rzuca się w oczy to design bardzo zbiżony do OnePlus One co nie każdemu może się podobać. Urządzenie napędzane jest przez ośmiordzeniowy SoC MTK6592 wspomagany przez 1 GB RAM. Pracować będziemy na 5 calowym ekranie HD. Do wykonania zdjęć posłużą nam aparat przedni i tylny odpowiednio 2 i 13 megapikseli. Ciekawym ficzerem jest zainstalowany na tylnym ...
Czytaj więcej : Elephone G6 | Wyświetlone : 2182 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

DOOGEE Turbo 2 DG900

DOOGEE firma znana na naszym forum z niesamowitego stosunku ceny do możliwości, ma dla nas kolejną, obiecującą propozycję. Mowa tu o Turbo 2 DG900, nowy ośmiordzeniowym phablecie.
Obrazek

DOGEE postawiło w tym smartfonie na design, przypominający delikatnie Xiaomi Mi3 (ostre rogi). Smartfon posiada 5 calowy ekran FullHD (Gorill Glass 3) przy czym zachował dość kompaktowe wymiary 143 x 72.6 x 6.99mm. Specyfikacja techniczna prezentuje się dosyć średnio. Sercem telefonu jest układ tajwańskiego producenta MTK6592 wspierany ...
Czytaj więcej : DOOGEE Turbo 2 DG900 | Wyświetlone : 1371 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Automapa na Androida-jak zainstalować?

Panowie jak odpalić automapę na Androidzie? Chcę kupić oryginała, tylko chcę zobaczyć jak działa na moim urządzeniu- Zenfone 5.
Proszę o pomoc
Czytaj więcej : Automapa na Androida-jak zainstalować? | Wyświetlone : 1150 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pytania, problemy

Elephone P4000 klon Xiaomi Mi4

W tym tygodniu Elephone zapowiedziało trzy ciekawe budżetowe smartfony G4, G5 i G6. Ceny urządzeń budżetowej serii startują już od 80$ co jest świetną opcją dla osób, które chcą mieć przyzwoity smartfon w śmiesznie niskiej cenie. Kolejnym ciekawym urządzeniem jest model P4000 tańsza alternatywa dla Xiaomi Mi4.
Obrazek
Według przecieków urządzenie jest już w produkcji i Elephone chce jak najszybciej rozpocząć sprzedaż. Na razie znamy tylko rozmiar wyświetlacza (5 cali) oraz to iż będzie wykonany ...
Czytaj więcej : Elephone P4000 klon Xiaomi Mi4 | Wyświetlone : 4458 | Odpowiedzi : 17 | Dział : Nowości

Jivi JSP 20 smartfon za 32 $

Producenci z Chin prześcigają się w tworzeniu budżetowych smartfonów. Idąc tym tropem fima Jivi wydała najtańszy smartfon na świecie JSP 20 kosztujący w Azji niespełna 32$.

Obrazek

Smartfon posiada 3,5 calowy ekran o rozdzielczości 320 x 480 oraz tylną kamerkę o rozdzielczości 2 MP. Napędzany jest przez jednordzeniowy procesor (1 GHZ) wspomagany przez 128 mb RAM. Smartfon działa pod kontrolą androida 2.3.5. Myślę, że gdyby producent pokusił się o chociaż 256 mb ram, mogła by ...
Czytaj więcej : Jivi JSP 20 smartfon za 32 $ | Wyświetlone : 1100 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Goophone i5c? Problem z podłączeniem do komputera

Witam. Parę dni temu kupiłem chińską podróbkę (najprawdopodobniej jest to goophone) i mam problem z podłączeniem go do komputera w ogóle go nie wyszukuje. z tego co piszę w ustawieniach to ma androida 4.2.1 ze zmixowaną nakładką ios 6/7. Może zna ktoś sposób co zrobić żeby komputer zaczął go widzieć. Pozdrawiam ;)
Czytaj więcej : Goophone i5c? Problem z podłączeniem do komputera | Wyświetlone : 997 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165495 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570