Teraz jest 5 lis 2025, o 12:42

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

TCL Hero 2

TCL zaprezentowało nam odświeżoną wersję swojego phabletu - Hero.
Obrazek
W Hero 2 podobnie jak w poprzedniku nie zmarnowano miejsca na frontowym panelu, prawie 90% frontu przeznaczone zostało na 6 calowy ekran (1080p). Nad nim znajdziemy 5 megapikselową kamerkę do selfies, umożliwiającą również wykonywanie połączeń wideo. Podobnie jak w pierwszym Hero jednostką napędzającą urządzenie jest MTK6592T wspomagany przez 2 GB Ram (LPDDR3). Producent zapewnia 16 GB pamięci rozszerzalnej pamięci wbudowanej. Wraz z telefonem dostaniemy rysik, ...
Czytaj więcej : TCL Hero 2 | Wyświetlone : 1394 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

HUMMER H5 -Aero2 ??

Witam koleżanki i kolegów.
Zrobiłem sobie prezent w postaci telefonu Hummer h5.
Przede wszystkim po przejrzeniu filmików na YT.
Jest pancerny i dobrze wykonany-o to mi chodziło.

Dziś dla ciekawości wsunąłem kartę sim AERO2.
Widzi Aero ale niestety nie działa.

Poproszę o rady...
Czy da się uruchomić tą sieć?

Pozdrawiam.
Czytaj więcej : HUMMER H5 -Aero2 ?? | Wyświetlone : 1263 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pytania, problemy

Lenovo A330E ze Snapdragonem 200

Lenovo kontynuuje swoją politykę wydawania smartfonu co tydzień.
Obrazek
W bieżącym tygodniu gigant z Chin zaprezentował budżetowy model A330E oparty na chipie Qualcomma (dwurdzeniowy Snapdragon 200, MSM8610). Na pokładzie znajdziemy również 512 mb RAMu oraz 4 GB rozszerzalnej pamięci ROM. Operować będziemy na ekranie o przekątnej 5 cali (480 x 854), który niestety będzie otoczony szerokimi ramkami przez co telefon będzie dosyć duży 142.5 x 72.5 x 9.9mm. Producent zastosował tylko jeden aparat o rodzielczości ...
Czytaj więcej : Lenovo A330E ze Snapdragonem 200 | Wyświetlone : 1147 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

Prosze o pomoc i radę.

Witam ostatnio zauważyłem ten telefon tablet na aukcji w serwisie aliexpress. Zastanawiam się nad jego kupnem ale potrzebuje rady specjalistów.

Link: http://www.aliexpress.com/item/Octa-Cor ... 34475.html
Czytaj więcej : Prosze o pomoc i radę. | Wyświetlone : 1003 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Pytania, problemy

Oferta pracy u goldwaya (partner w PL)

Goldway od pewnego czasu ma w tle ofertę pracy w Polsce (teraz już nie).
Z ciekawości napisałem zapytanie, otrzymałem w odpowiedzi plik doc.
Niestety nie spełniam wymagań (pkt 3) + nie jestem pełnoletni (szkoła do tego), więc z góry odpadam.
Może komuś z forum się uda i obsługa u goldwaya stanie się lepsza, i może jakieś profity dla polaków :D
https://www.dropbox.com/s/5jdtyhmepxs6b ... r.doc?dl=0
email do kontaktu: laulane73(małpa)gmail(kropka)com
Czytaj więcej : Oferta pracy u goldwaya (partner w PL) | Wyświetlone : 1726 | Odpowiedzi : 11 | Dział : HydePark

CUBE T7 z 64 bitowym, ośmiordzeniowym procesorem

Cube nie zwalnia tempa, po ostatnio zaprezentowanym tablecie Talk8H przyszedł czas na phablet model T7.
Obrazek
Urządzenie posiada ogromny 7 calowy ekran (JDI) o rozdzielczości 1920 x 1200. Sercem smartfonu będzie nowy SoC tajwańskiego producenta MT8752 (64 bit, osiem rdzeni) wspierany przez 2 GB ram. Cube T7 posiada dwa sloty na karty sim, a co ciekawe obie karty będą mogły równocześnie łączyć się z sieciami 4G. Cena urządzenia nie jest jeszcze znana, ale jak dobrze ...
Czytaj więcej : CUBE T7 z 64 bitowym, ośmiordzeniowym procesorem | Wyświetlone : 1181 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Podróbka honor 3c

Witam Panowie jestem nowy na forum i proszę o poradę w sprawie telefonu na aliexpres a mianowicie Huawei honar3c za kwotę 98 dolarów. Zdaje sobie sprawę ze jest to podróbka ale ma dobrą konfigurację i wygląda solidnie. Ma ktoś może taki telefon?
Czytaj więcej : Podróbka honor 3c | Wyświetlone : 1075 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Samsung Galaxy S5 MTK 6592

Siemaneczko
Macie jakieś opinie na temat tego sprzedawcy lub opinie na temat tego telefonu i czy dobrze się sprawują te telefony.
Jeśli tak to możecie mnie odesłać do innego tematu odnośnie tego telefonu
http://www.aliexpress.com/item/NEW-Dustproof-waterproof-S5-Phone-MTK6592-Octa-Core-16MP-Original-Logo-G900-Mobile-Phone-i9600-Android/1916677735.html
Czytaj więcej : Samsung Galaxy S5 MTK 6592 | Wyświetlone : 2633 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

Pierwsza partia telefonów z serii "Android One"

Zapowiedziana już jakiś czas temu seria Android One pod którą smartfony mają być sprzedawane na rynki wschodzące, wreszcie ujrzała światło dzienne. Konkretnie są to trzy smartfony : Canvas A1, Dream UNO i Sparkle V.
Obrazek
Co ciekawe wszystkie telefony z pierwszej partii będą miały identyczną specyfikację. Różnić będą się jedynie wyglądem oraz będą wyprodukowane przez inne fabryki.
Obrazek
Sercem smartfonów będzie MTK6582 wspierany przez 1 GB pamięci ram. Smartfony będą gratką dla fanów mniejszych telefonów, ...
Czytaj więcej : Pierwsza partia telefonów z serii "Android One" | Wyświetlone : 1258 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

SK-phone X4 pierwszy Mediatek z 3 GB RAM!

SK-phone to nazwa, która nawet nam użytkownikom telefonów z Chin, niewiele mówi. Nowy smartfon ma to zmienić, bowiem będzie to pierwszy telefon oparty na SoCu od tajwańskiego producenta z 3 GB ram. Co więcej jego cena w Azji wyniesie około 190$
Obrazek
Pozostała specyfikacja smartfonu również prezentuje się obiecująco:
MTK6592T (taktowany na 2.0 GHZ)
5,5 calowy ekran FHD
Aparat tylny i przedni odpowiednio 16 i 8 megapikseli
Bateria o pojemności 3300mAh
LTE (na razie tylko ...
Czytaj więcej : SK-phone X4 pierwszy Mediatek z 3 GB RAM! | Wyświetlone : 1219 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165097 • Liczba wątków: 5382 • Liczba użytkowników: 39588