Teraz jest 29 kwi 2025, o 19:36

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Cubot S200 w cenie 107 dolarów

Cubot S200 to ciekawy, bedący już w sprzedaży od jakiegoś czasu, smartfon oferujący nam długi czas pracy dzięki zastosowaniu pojemnej (wymiennej) baterii. Ma ona 3300mAh.
Jeśli przy tym nie przeszkadza Wam stylizowanie na nieślubne dziecko iPhona i Samsunga to jest wyrób który powinien znaleźć się na waszej liście zakupów.
Zastosowane tu komponenty nie są z najwyższej półki, nie znajdziemy tu 64bitowego procesora. Zamiast tego zastosowano sprawdzony i stosunkowo mało prądożerny czterordzeniowy Mediatek MT6582. Dzięki temu ...
Czytaj więcej : Cubot S200 w cenie 107 dolarów | Wyświetlone : 2066 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Elephone G7, 5.5mm grubości za 150 dolarów

Młoda marka Elephone szybko powiększa swoje portfolio, właśnie do przedsprzedaży trafił smukły telefon G7.
Obrazek

Mierzący tylko 5.5mm grubości, G7 to najcieńszy smartfon Elephone.
Ten cieniutki telefon wyposażono w 5,5-calowy wyświetlacz 720p, 1 GB pamięci RAM , 8 GB pamięci wewnętrznej i ośmiordzeniowy procesor MediaTek w słabszej wersji, MT6592M o taktowaniu 1,4GHz.
Pozostała specyfikacja obejmuje , Dual SIM, gniazdo kart Micro SD, G7 obsługuje sieci 3G i GSM, ale bez LTE . Energi dostarczy bateria ...
Czytaj więcej : Elephone G7, 5.5mm grubości za 150 dolarów | Wyświetlone : 3059 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Power Bank OnePlus 10.000mAh do kupienia za 14,99$

Kolejny chiński producent telefonów po Xiaomi wprowadził do swojej oferty bank energii. Tym razem uczynił to OnePlus który obchodzi właśnie pierwsze urodziny, a zasłynął dzięki świetnemu telefonowi OnePlus One.
Obrazek

Dziś poznaliśmy szczegóły banku energii, ma pojemność 10,000mAh czyli bedzie konkurentem Powerbanku Mi który ma 10,400mAh pojemności. OnePlus ustalił ceną na 14,99 dolarów

Bank Energii będzie dostępny za pośrednictwem sklepu internetowego OnePlus - oneplus.net - od początku przyszłego roku i bezie dostępny w kolorze białym ...
Czytaj więcej : Power Bank OnePlus 10.000mAh do kupienia za 14,99$ | Wyświetlone : 1999 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

[Poradnik] Przywracanie IMEI, nie mając backupu

Zdarza się, że wgrywamy jakiś rom do smartfona, nie robiąc uprzednio kopii IMEI. Później okazuje się, że jest problem, bo IMEI nie ma. Ostatnio miałem taką sytuację, wgrywając rom znajomemu - nie miał roota i nie miałem jak zrobić kopii IMEI - i okazało się, że po wgraniu nowego romu IMEI brak.

Krótki poradnik jak przywrócić IMEI nie mając kopii, sprawdzony na THL 4000 - działa na pewno.

1. Potrzebujemy zapisane numery IMEI (np. z ...
Czytaj więcej : [Poradnik] Przywracanie IMEI, nie mając backupu | Wyświetlone : 6929 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Pytania, problemy

Wyświetlacze z Chin!!! Pomoc w początku biznesu

Panowie mam takie pytanie ostatnio padł mi wyświetlacz w Sony Xperia Z1 wręcz normalna sytuacja wyświetlacz pękł. Cenna w Hurtowni za oryginał z Chin ponad 600zł bo mam tam konto, i teraz moje pytanie brzmi na Allegro jest masa wyświetlaczy Chińskich zamienników do Xperi Z1 i podpowiedzcie mi skąd wszyscy ci sprzedawcy kupują te chińskie zamienniki wiem że z Chin ale np. z jakich sklepów jak ceny wahają się od 280-500zł. Proszę pomóżcie założę nowy ...
Czytaj więcej : Wyświetlacze z Chin!!! Pomoc w początku biznesu | Wyświetlone : 2814 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Xiaomi wprowadzi w 2015r na rynek telefon za 81 dolarów

Xiaomi w przyszłym roku chce na rynku chińskim sprzedawać smartfona za 500 Yuan czyli 81 dolarów..
Obrazek
Xiaomi jest obecnie trzecim producentem telefonów na świecie i aby w przyszłym roku pozostać w TOP 5 zamierza wprowadzić na rynek więcej nowych smartfonów.

Według dostawców podzespołów z Tajwanu, Xiaomi pracuje obecnie nad tanim wyświetlaczem dla nowego telefonu Xiaomi. Nowe urządzenie klasy podstawowej będzie znacznie tańsze niż obecne smartfony z serii Redmi. Szacunkowa cena detaliczna nowego telefonu Xiaomi ...
Czytaj więcej : Xiaomi wprowadzi w 2015r na rynek telefon za 81 dolarów | Wyświetlone : 2693 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Nowości

INEW V7

Cześć.

Co tu będę dużo pisał. Zajrzyjcie sami i wypowiedzcie się.
http://www.aliexpress.com/item/Original ... 96213.html

Jak dla mnie to zbyt piękne, a Wam?
Czytaj więcej : INEW V7 | Wyświetlone : 2657 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

Jaką kupić szczoteczkę ultrasoniczną ?

Witam,
Nie miałem styczności z szczoteczkami elektrycznymi jestem raczej tradycjonalistą w tym temacie ale córka nastolatka chce szczoteczkę do zębów elektryczną.

Wyczytałem że szczoteczki ultrasoniczne to nowszy typ szczoteczek elektrycznych miej-więcej wiem jaka jest różnica w działaniu ale nie mam pojęcia jakiej marki kupić.
Cena do 200zł
Szczoteczkę chcę kupić w POLSCE żeby nie było że od Chińczyków :-)

Jeżeli macie doświadczenie w tym temacie to proszę ...
Czytaj więcej : Jaką kupić szczoteczkę ultrasoniczną ? | Wyświetlone : 9439 | Odpowiedzi : 34 | Dział : HydePark

Elephone P5000 z ogromną baterią 5350 mAh

Firma Elephone nie przestaje nas zaskakiwać. Dopiero co zaprezentowano P3000S, tani telefon z LTE, chwilę później zapowiedziano Elephone P6000 z 64 bitowym procesorem, a teraz firma zaskoczyła nas telefonem z ogromną baterią o pojemności 5350mAh.Obrazek

Elephone P5000, bo o nim mowa, posiada także 5-calowy ekran o rozdzielczości FHD (1080p), 8-rdzeniowy procesor tajwańskiego producenta Mediatek – MT6592, 2 GB pamięci RAM i , 16 GB pamięci wewnętrznej z możliwością rozbudowy poprzez gniazdo MicroSD.

Główna kamera w ...
Czytaj więcej : Elephone P5000 z ogromną baterią 5350 mAh | Wyświetlone : 4900 | Odpowiedzi : 12 | Dział : Nowości

Serwis "chińczyka" - gdzie ?

Witam, mam do wymiany gniazdo słuchawkowe, telefon DooGee DG2014 - czy orientuje się ktoś gdzie w wawie można to zrobić ? Czy serwis będzie miał (czy to standardowe elementy) gniazdo na wymianę ? A może jest to kwestia tylko naprawienia ? Objawy: po włożeniu wtyczki słuchawek, nie rozłącza się głośnik zewnętrzny w telefonie.
Czytaj więcej : Serwis "chińczyka" - gdzie ? | Wyświetlone : 1545 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165497 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570