Teraz jest 29 kwi 2025, o 23:24

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

budżetowy Jiayu S4 od grudnia w sprzedaży za 100$

Z Jiayu doszły informacje że Jiayu S4 zostanie uruchomiony na początku grudnia.
Obrazek

Od miesięcy w sieci krążą rózne informacje na temat Jiayu S4. Firma jest znana z odwlekania terminów wydawania swoich nowych smartfonów, jednak tym razem firma zapewnia że S4 wyda na początku grudnia.
Poprzednie doniesienia sugerowały, ze będzie to telefon z wysoką specyfikacją, jednak okazało się że to będzie budżetowy telefon za 100 dolarów.
Niska cena spowodowała, że do budowy użyto tańszych podzespołów. ...
Czytaj więcej : budżetowy Jiayu S4 od grudnia w sprzedaży za 100$ | Wyświetlone : 7140 | Odpowiedzi : 16 | Dział : Nowości

Płatność niemiecką kartą na aliexpress + vat

Witam,

posiam 2 konta 1 polskie z pln na koncie i 2 konto założone w niemczech z euro. Chciałbym za telefon zapłacić tą niemiecką kartą w alie wybierając opcję euro ale...

Czytałem o całym procesie zakładania konta w banku t-mobile itd. i moje pytanie brzmi czy skoro mam na niemiecki koncie euro to opłaca mi się bawić w przewalutowywanie tego na $? Bo jesli mam na tym zyskać 10 zł to nie warto zachodu ale ...
Czytaj więcej : Płatność niemiecką kartą na aliexpress + vat | Wyświetlone : 1390 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

4-portowy USB Hub 2.0

Ciekawy HUB USB wygrzebałem na GearBest w banalnej cenie, jeśli nie wystarcza wam protów USB w waszym "centrum sterowania wszechświatem" to ten mały HUB powinien się wam spodobać.

Obrazek

Biorąc pod uwagę że kosztuje coś koło 10 zł jest wart zobaczenia, oczywiście o ile nie zależy wam koniecznie na większej prędkości przepływu danych, ponieważ ten konkretny model ma porty USB 2.0.

Link do sklepu 4-port USB 2.0 Hub

Type: Hub USB
Feature: LED
Interface: USB2.0 ...
Czytaj więcej : 4-portowy USB Hub 2.0 | Wyświetlone : 4026 | Odpowiedzi : 18 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

Elephone Vowney Mocna specyfikacja, 4GB RAM, 21MPx

Znam szczegóły specyfikacji Elephone Vowney, smartfon będzie dostępny w dwóch wersjach. Urządzenie posiada bardzo dobrą specyfikację, zapowiada się świetny telefon.
Obrazek
Urządzenie będzie wydane w dwóch wersjach, słabsza wersja będzie posiadała 3GB RAM i 16 GB pamięci wewnętrznej oraz wyświetlacz 1080p. Flagowy model będzie miał 4GB pamięci RAM i 32GB ROM. Pozostała specyfikacje w obu wersjach jest taka sama i obejmuje 5.5-calowy wyświetlacz o rozdzielczości WQHD czyli aż 2560 x 1440 pikseli, w technologii IPS. ...
Czytaj więcej : Elephone Vowney Mocna specyfikacja, 4GB RAM, 21MPx | Wyświetlone : 4590 | Odpowiedzi : 13 | Dział : Nowości

ZTE - 5.2" SuperAmoled - Axon Mini z technologią Force Touch

Nowa marka, którą powołało do życia ZTE, zaczyna działać... po flagowcu, oraz niedawno pokazanym zegarku, pora na smarfona o mniejszym rozmiarze ekranu, mianowicie AXON Mini.

Obrazek

Z 5.2" calowym wyświetlaczem, technologią Force Touch, slotem kart pamięci microSD i obsługą dual SIM LTE, nowy ZTE Axon Mini wnosi powiew świeżości w świecie 5,5" calowych konstrukcji, których na rynku nam się namnożyło.

Około 3 tygodnie temu, pojawiły się pierwsze pogłoski na temat mniejszego brata flagowego ZTE Axon. ...
Czytaj więcej : ZTE - 5.2" SuperAmoled - Axon Mini z technologią Force Touch | Wyświetlone : 2527 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Nowości

IUNI N1 5-cali w ładnej obudowie

IUNI ma sporą rzeszę fanów którzy przywitają N1 z wielkim uśmiechem na twarzy, pozycje takie jak IUNI U2, która posiada świetny aparat oraz obudowę z dobrej jakości materiałów czy IUNI U3 z ekranem 2K i bardzo przystępną ceną tylko mogą utwierdzić w przekonaniu, że N1 może się okazać świetną pozycją w kategorii telefonów (budżetowych) 5-calowych.

Obrazek

Telefon ma posiadać 5-calowy wyświetlacz Super AMOLED (z gęstością pikseli 296ppi), sercem telefonu będzie osmio-rdzeniowy procesor Mediatek MT6753, wspomagany ...
Czytaj więcej : IUNI N1 5-cali w ładnej obudowie | Wyświetlone : 2044 | Odpowiedzi : 10 | Dział : Nowości

Bluboo Xfire telefon z LTE i androidem 5.1 za 330zł

Firma Bluboo w najbliższym czasie wprowadzi na rynek dwa nowe produkty, flagowy Bluboo Xtouch i budżetowy Bluboo Xfire który jest już w przedsprzedaży
Obrazek
Obrazek

Urządzenie reklamowane jest jako najtańszy telefon 4G, co jest prawdą, bowiem wyceniono go na zaledwie 89 dolarów.
Telefon wyposażono w 5 calowy wyświetlacz w rozdzielczości 960 x 540 który zajmuje 80% przedniego panela. Smartfon napędzany jest przez 4-rdzeniowy 64 bitowy procesor MTK6735 który wspomagany jest przez układ graficzny Mali-T720 i ...
Czytaj więcej : Bluboo Xfire telefon z LTE i androidem 5.1 za 330zł | Wyświetlone : 4545 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Nowości

OneTouch Idol 3 5,5 z głośnikami stereo JBL

mniejszego brata z ekranem 4,7 cala można odkryć w sklepie "nie dal idiotów", głośniki grają głośno i czysto ;-)

W dzisiejszych czasach producentom coraz trudniej jest się przebić na rynku, na którym większość urządzeń wygląda i działa tak samo. Każdy szuka specyficznego wyróżnika, który byłby wartością dodaną względem tego, co oferuje konkurencja. Alcatel OneTouch, firma, po której ja osobiście bym się tego raczej nie spodziewała, ma takie ...
Czytaj więcej : OneTouch Idol 3 5,5 z głośnikami stereo JBL | Wyświetlone : 2205 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

Potrzebny room MyPhone Q-smart slim

Witam potrzebuję pilnie rooma do Myphone Q-smart slim , znajdzie się ? Odinstalowałem przez głupotę sms'y i aparat (apki systemowe) i mam problem z smsami ,a aplikacje z google play nie sprawują się zbyt dobrze... Pomoże ktoś ?
Czytaj więcej : Potrzebny room MyPhone Q-smart slim | Wyświetlone : 2672 | Odpowiedzi : 1 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Który tv box wybrać?

Witajcie

Mam zamiar kupić pierwszy tv box na androidzie, szukam na Aliexpress. Potrzebuje urządzenie do max 200zl, musi działać płynne, głownie przeglądanie stron www, weeb tv, tunein radio, youtube, czasem jakiś film ze streamingu, najrzadziej gry, ale czasem dzieciaki żeby miały się czym pobawić...
Które z poniższych urządzeń wybrać? Nie znam sie za dobrze na wnętrznościach tych sprzętów dlatego będę wdzięczny za pomoc...

http://www.aliexpress.com/item/New-Blue ... 4,201409_2

...
Czytaj więcej : Który tv box wybrać? | Wyświetlone : 128643 | Odpowiedzi : 614 | Dział : TV Box, MiniPC, sprzęt audio I wideo

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165497 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570