Teraz jest 29 kwi 2025, o 11:34

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Lenovo P1 Mini - z 8-rdzeniowym procesorem

Pojawiły się pogłoski o tym że Lenovo szykuje nam kolejny telefon P1 Mini, mowa o pogłoskach dlatego że nie jest to jeszcze potwierdzone na 100%, wiadomo jedynie że Lenovo otrzymało certyfikację telefonu na TENNA urządzenia o nazwie “Lenovo K32C36”.

Obrazek

Z tego samego źródła wiadomo co nie co o samej specyfikacji nowego chińskiego telefonu, 5-calowy wyświetlacz FHD o rozdzielczości 1080p, pod maską ma być ośmio-rdzeniowy procesor o taktowaniu 1.5 GHz, nie jest niestety podane czy ...
Czytaj więcej : Lenovo P1 Mini - z 8-rdzeniowym procesorem | Wyświetlone : 1395 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Pomoc z wysyłka i czasem realizacji telefonu

witam,zamówiłem pierwszy raz telefon z chin poprzez pośrednika z chin,telefon doogee f5,mógłby ktoś powiedzieć kiedy ten telefon miej więcej dostane ? niby wysłany ale od 21 ani róż w statusie przesyłki
FLYTEXPRESS-CN, Processed Through Sort Facility
2015-11-21 15:56 FLYTEXPRESS-CN, Processed Through Sort Facility
2015-11-18 14:48 FLYTEXPRESS-CN, Acceptance
2015-10-27 21:22 Customer, Shipping information recieved
Czytaj więcej : Pomoc z wysyłka i czasem realizacji telefonu | Wyświetlone : 1464 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

Porównanie 3 powerbanków

Zamierzam zrobiź test porównawczy 3 powerbanków, xiaomi 10400, Huawei 13000 mAh i popularny ostatnio BlitzWolf 10300mAh. Jaki macie pomysł na test porównawczy, aby realnie ocenić i je porównać. Powerbank Xiaomi trafi po teście na nagrodę w konkursie który się odbywa https://www.youtube.com/channel/UC7GZW- ... hSp954TMQA gdzie główna wygrana jest telefon.

Obrazek
Obrazek Obrazek

Gdyby ktoś był zainteresowany to w Banggood kosztuje 102zł z kuponem 12blitzw $2.5 off
Czytaj więcej : Porównanie 3 powerbanków | Wyświetlone : 2736 | Odpowiedzi : 22 | Dział : HydePark

Kamerki do monitoringu

Potrzebuję 3 kamerek do monitoringu wewnętrznego. Zależy mi na dobrej jakości, możliwości widzenia nawet w absolutnej ciemni. Możecie mi polecić coś w tym zakresie?
Czytaj więcej : Kamerki do monitoringu | Wyświetlone : 2367 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Komputery i internet

Android 6 w budżetowym Doogee Y300 jeszcze w tym roku

Doogee jeszcze w tym roku wyda Doogee Y300 z Androidem 6 na pokładzie.

Obrazek

Doogee Y300 ma być pierwszym budżetowym telefonem z Chin który będzie pracował pod kontrola Androida 6 zaraz po wyjęciu z pudełka.Doogee obiecuje że telefon trafi do sprzedaży przed końcem roku.

Doogee Y300 będzie miał zaledwie 6mm grubości, 5-calowy wyświetlacz pokryty zakrzywionym szkłem 2.5D. Telefon będzie posiadał 2GB RAM, 32GB pamięci wewnętrznej, aparat Sony IMX219 i akumulator 2200mAh. Nie ujawniono n razie ...
Czytaj więcej : Android 6 w budżetowym Doogee Y300 jeszcze w tym roku | Wyświetlone : 1634 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Nowości

Jak wykręcić taką śrubę ?

Moi drodzy współforumowicze, może znajdzie się wśród was jakaś złota rączka, która poradzi mi jak uporać się z tym problemem :)
Mianowicie co jakiś czas zakamienia mi się sitko w słuchawce prysznicowej i przyszedł czas na przetkanie dziurek wykałaczką, jako że robię to od wewnętrznej strony odkręcam śrubę mocującą i ściągam sitko. Tym razem jednak śruba stawiała większy opór niż zwykle więc nie świadom sytuacji użyłem większej ilości newtonów :p co zaowocowało ukręceniem śruby. Jakież ...
Czytaj więcej : Jak wykręcić taką śrubę ? | Wyświetlone : 2797 | Odpowiedzi : 19 | Dział : HydePark

Kingzone K2, tani flagowiec

Dawno nie słyszeliśmy o nowym telefonie Kingzone, a w sprzedaży jest już bardzo ciekawy Kingzone K2. Telefony tej marki są zazwyczaj dobrze wykonane, flagowiec K2 poza solidna budową oferuje też niezłą specyfikację.
Obrazek

Zapewne wielu ucieszy informacja, że jest to smartfon z 5 calowym wyświetlaczem w rozdzielczości Full HD (1920x1080) chroniony tafla hartowanego szkła Gorilla Glass 2 z zakrzywionymi krawędziami 2.5D. Pod wyświetlaczem znajdziemy 64 bitowy, ośmiordzeniowy procesor tajwańskiej firmy MediaTek, MT 6753 o taktowaniu ...
Czytaj więcej : Kingzone K2, tani flagowiec | Wyświetlone : 7165 | Odpowiedzi : 33 | Dział : Nowości

Xiaomi Mi Pad 2 chwali się wysokim wynikiem antutu.

Ostatnio różne firmy chwalą się ogromnymi wynikami osiągniętymi w benchmarku Antutu.
Nie inaczej jest z nowym tabletem Xiaomi, Xiaomi Mi Pad 2 chwali się wysokim wynikiem antutu.
Obrazek

Mi Pad 2 został wydany wraz z Xiaomi Redmi Note 3 w zeszły tygodniu. Mi Pad 2 wyposażono po raz pierwszy w chip Intela, dzięki czemu tablet może korzystać z systemu Windows,
Wracając do syntetycznych benchmarków, Pad 2 Mi udało sie wykręcić oż 85101 punktu w AnTuTu, ...
Czytaj więcej : Xiaomi Mi Pad 2 chwali się wysokim wynikiem antutu. | Wyświetlone : 1276 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

TOP 10 smartfonów do 400zł (100$)

Dziś przedstawie wam ranking telefonów budżetowych, których cena zakupu w Chinach nie przekracza 100 dolarów czyli około 400zł. Wszystkie przedstawione telefony telefony były dostępne poniżej 100 dolarów, nie koniecznie teraz są w tej cenie.
Jak powszechnie wiadomo tanie telefony z androidem są narażone na spowolnienie pracy systemu po pewnym czasie użytkowania.Częstą przyczyną takiego stanu rzeczy nie jest oczywiście cena, a podzespoły jakie wykorzystano w telefonie, a dokładnie ilość zabudowanej pamięci i procesor. W zestawieniu staram ...
Czytaj więcej : TOP 10 smartfonów do 400zł (100$) | Wyświetlone : 85814 | Odpowiedzi : 156 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Ulefone Be Touch 3 ze skanerem odcisku palca na froncie

Ulefone przedstawił niedawno Ulefone Be Touch 3, który jest jednym z niewielu telefonów które oferują skaner odcisku palca na froncie smartfona w cenie poniżej 200$.

Obrazek

Telefon otrzymał wyświetlacz 5,5 - cali (ips) o rozdzielczości 1080p a chronić go będzie szkło Corning Gorilla Glass, pod maską znajdziemy ośmio-rdzeniowy procesor MTK6753 (64bity) o taktowaniu 1.3GHz z układem graficznym Mali-T720, wsparty 3GB pamięci RAM oraz 16GB pamięci wbudowanej ROM. Be Touch 3 otrzyma matrycę 13MP (Sony MX214) ...
Czytaj więcej : Ulefone Be Touch 3 ze skanerem odcisku palca na froncie | Wyświetlone : 1437 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165497 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570