Teraz jest 29 kwi 2025, o 12:52

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Elephone W2 - mniej smart ale bardziej stylowy

To będzie już drugi zegarek od Elephone, tym razem frima postanowiła zrobić coś mnie smart ale bardziej stylowego.

Obrazek

Zegarek W2 będzie wykonany ze stali nierdzewnej, ponadto pasek będzie skórzany i wymienialny, pomimo tego że nie będzie on aż tak mocno naszpikowany elektroniką to jednak bedzie posiadał podstawowe najbardziej przydatne funkcje :
-sports and sleep monitor,
-call reminding,
-long-time sitting reminding
są to funkcje potwierdzone, natomiast nie wiadomo czy będzie wspierał on jeszcze jakieś inne ...
Czytaj więcej : Elephone W2 - mniej smart ale bardziej stylowy | Wyświetlone : 1715 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

LeTV LEMAX Pro przekroczył w Antutu 133000pkt !

LeTV chwali się niesamowitym wynikiem w antutu, LEMAX Pro osiągnął 133.000 punktów.

Obrazek

LeTV ma szanse być pierwszą firmą z Chin, która wyda telefon z nowym chipsetem Snapdragon 820. Firma poinformowała , że wyda nowy telefon w najbliższych tygodniach.
Benchmark pokazuje wyniki z nadchodzącego LEMAX Pro, który jest zaktualizowaną wersją flagowego fabletu. Z benchmarku dowiadujemy się że telefon posiada 5,5 calowy wyświetlacz w rozdzielczości 2K, Androida 6.0, 4 GB pamięci RAM i 64 GB pamięci ...
Czytaj więcej : LeTV LEMAX Pro przekroczył w Antutu 133000pkt ! | Wyświetlone : 1862 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Problem z ZTE Nubia Z7

Witam mam dwa problemy

Kupiłem telefon ZTE Nubia Z7 niestety dotarł do mnie bez tacki kart dual sim. Czy wie ktoś może gdzie mógł bym kupić taką tacke albo czy z jakiegos innego telefonu pasowała by do mojego.

http://zapodaj.net/17eebf101358c.png.html
Drugi problem jest taki że po instalacji programów ze sklepu play pojawiają mi się dwie ikony jednego programu ;/
Czytaj więcej : Problem z ZTE Nubia Z7 | Wyświetlone : 2701 | Odpowiedzi : 14 | Dział : Pytania, problemy

HTC ONE M8S i LTE W NJU MOBILE

Witam.
Mam problem otóż posiadam 2 telefony HTC ONE M8 I M8S.
Oba sprawne, nowe.
Oba działają w njumobile karty nano usim nowe z njumobile.
Oba znajdują sie w zasięgu LTE.
Na ONE M8 wyswietla sie LTE a na HTC ONE M8s tylko 3G (H i H+)
W ustawieniach ma zaznaczone preferet LTE AUTO.
Plan taryfowy njumobile tandem przewiduje ze LTE jest w standardzie.

Czemu na htc one m8s nie mam znaczka lte i transfer ...
Czytaj więcej : HTC ONE M8S i LTE W NJU MOBILE | Wyświetlone : 1913 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

ECOO 04 - problemy z ładowaniem?

Może ktoś miał podobny problem. Sprawa dotyczy telefonu ECOO 04 Aurora plus.
Pewnego dnia podłączony został do ładowania po powiedzmy trzech godzinach chcąc odłączyć fona okazuje się, że nie reaguje on na nic tak jakby bateria zaliczyła zgona.

Jedyne reakcje jakie udaje się uzyskać to po podłączeniu telefonu do portu USB, jest wykrywany, na chwilę zapala się dioda ładowania i pokazuje ekran ładowania na 1%. Trwa to może 5 sekund i wszystko gaśnie (i dioda ...
Czytaj więcej : ECOO 04 - problemy z ładowaniem? | Wyświetlone : 1505 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Nadchodzi Mi5, a tymczasem Mi4 w rewelacyjnej cenie

Oczekujecie debiutu Xiaomi Mi5, a tymczasem ich obecny flagowiec osiągnął bardzo niskie ceny. Mowa oczywiście o Xiaomi Mi4Obrazek
Ostatnio robiąc ranking TOP 10 najlepszych telefonów do 800zł (200$) poważnie się zastanawiałem nad Mi4. W następnym zestawieniu zapewne dodam ten telefon, gdyż jest od już dostępny za 800zł z wysyłka z Chin, a za niewiele więcej można kupić go z szybka przesyłka z magazynu w Europie. Warto wspomnieć że nadal jest flagowym telefonem Xiaomi i doczekał ...
Czytaj więcej : Nadchodzi Mi5, a tymczasem Mi4 w rewelacyjnej cenie | Wyświetlone : 3114 | Odpowiedzi : 18 | Dział : Nowości

Tuner DVB-t do telefonu/tabletu

Czy ktos z was już tego używał ? ciekawa zabawka ogólnie zwłasza jeśli jedziemy gdzieś w "teren" a nie mamy za wielkiego zaplecza GB internetu.
Zasada wygląda dość prosto podłączamy do telefonu/tabletu przy pomocy portu microUSB i gotowe, przynajmniej tak to chyba wygląda w teorii, bardziej mnie interesuje jeszcze jakie aplikacji się używa do tego aby obsługiwać to do odbioru telewizji naziemnej ?

Obrazek

Obrazek

Mam kupony do tych urządzeń i chciałem zamówić do testów ...
Czytaj więcej : Tuner DVB-t do telefonu/tabletu | Wyświetlone : 5281 | Odpowiedzi : 12 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

Ulefone Paris Golden za 140$ z europejskiego magazynu.

Dziś dobiegł końca konkurs w którym główna nagrodą był smartfon Ulefone Paris, telefon był jeden, ale chętnych więcej. Na szczęście sklep Bangood.com przedstawił ciekawą ofertę z wysyłką z magazynu w Europie, a więc bez dodatkowych kosztów.

Obrazek

Firma idąc za obecną moda wypuściła telefon w biało złotym kolorze, Ulefone Paris Golden, którego specyfikacja nie różni się od poprzednika.
Ulefone Paris jest drugim urządzeniem Ulefone z 5-calowym wyświetlaczem, wielkość coraz bardziej poszukiwana, przy natłoku 5.5 calowych ...
Czytaj więcej : Ulefone Paris Golden za 140$ z europejskiego magazynu. | Wyświetlone : 1682 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Rikomagic RKM MK36S, TV Box z systemem Windows 10

TV Boxy cieszą się sporym zainteresowaniem, między innymi dzięki Aplikacji KODI która daje tym niedrogim mikrokomputerom ogromne możliwości multimedialne.Obrazek

Jedną z takich propozycji jest Rikomagic RKM MK36S, TV Box z systemem Windows 10. Urządzenie napędzane jest przez procesor Cherry Trail Z8300 z maksymalną prędkością zegara do 1.84GHz. Urządzenie posiada 2GB pamięci DR3L RAM i 32 GB ROM. Obsługuje też dwuzakresowe WiFi 2,4 GHz / 5,8 GHz , które zapewnią komfort podczas surfowania po Internecie. Nie ...
Czytaj więcej : Rikomagic RKM MK36S, TV Box z systemem Windows 10 | Wyświetlone : 2007 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

NAS do domu

Witam,
Ktoś z Was interesował się jakimś NASem do warunków domowych będąc cenową konkurencją np dla modelu NETGEAR ReadyNas RN102?

jak wygląda kwestia zakupów dysków trwardych - hdd/ssd?
Czytaj więcej : NAS do domu | Wyświetlone : 2538 | Odpowiedzi : 10 | Dział : Komputery i internet

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165497 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570