Teraz jest 14 sie 2025, o 18:56

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Lenovo Moto Z Play , flagowiec z ciekawymi modułami

Lenovo jest największym na świecie producentów komputerów i jednym z czołowych producentów telefonów. Firma posiada w portfolio takie submarki jak Motoroli i ZUK. Telefony ZUK są na forum znane i cenione, co zatem oferuje druga submarka? Bardzo innowacyjnym smartfonem jest Lenovo Moto Z umożliwiający dołączenie różnych modułów.
http://gadzet.telchina.pl/lenovo-moto-z ... -modulami/
Lenovo jest największym na świecie producentów komputerów i jednym z czołowych producentów telefonów. Firma posiada w portfolio takie submarki ...
Czytaj więcej : Lenovo Moto Z Play , flagowiec z ciekawymi modułami | Wyświetlone : 1664 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

XIAOMI MI MIX - bezkonkurencyjny bezramkowiec

Kiedy oglądałem dziś stream z konferencji prasowej Xiaomi i gdzieś pomiędzy zapowiedziami nowego krzesła, a wyciskarki do owoców, doszedłem do wniosku, że nie warto i chciałem już odejść od monitora. Pojawiło się jednak coś nowego, Xiaomi ostatnimi dniami ujawniło obiecująco wyglądające rendery, ale wszyscy (włącznie ze mną) byli przekonani, że chodzi o Mi Note 2. Nic bardziej mylnego, oto Mi Mix, zupełni nowy telefon Xiaomi.

Obrazek
Na uwagę zasługuje przede wszystkim ogromny 6.4-calowy ekran, który ...
Czytaj więcej : XIAOMI MI MIX - bezkonkurencyjny bezramkowiec | Wyświetlone : 16900 | Odpowiedzi : 91 | Dział : Nowości

Premiera - Xiaomi Mi Note 2 - zakrzywiony ekran 5,7" OLED

Obrazek
Xiaomi zaskoczyło, tym razem plotki potwierdziły się, a wycieki zdjęć nie były jednak przypadkowe! Na pokładzie najnowszego phabletu chińskiego giganta zagości Snapdragon 821 wspierany nawet 6GB pamięci RAM!

Obrazek
Obrazek
Najnowsza propozycja Xioami cechuje się także 23mpx aparatem (Sony IMX318, f/2.0, EIS, PDAF,), który do towarzystwa z przodu urządzenia dostał aparat 4mpx wykonany w technologi ultrapixel. Nie ma już żadnej wątpliwości, to własnie Mi Note 2 jest najprawdziwszym flagowcem, tzw numero uno chińskiego producenta. ...
Czytaj więcej : Premiera - Xiaomi Mi Note 2 - zakrzywiony ekran 5,7" OLED | Wyświetlone : 6603 | Odpowiedzi : 36 | Dział : Nowości

SNAPCHAT na chiśkich telefonach.

Witam. Jestem posiadaczem dwóch chinskich telefonów miaowicie UMI i DOOGEE, na obydwóch wystepuje ten sam problem aparat przy uzyciu aplikacji jest po prostu tragiczny jeśli w aplikacji "aparat" nawet daje rade to przy uzyciu snapa jest dramat. Problem wystapuje w przednim jak i tylnim aparacie. Moge też dodać ze aplikacja wymiarowo nie pasuje do ekranu na dole jest czarny pasek. Macie jakis pomysł na rozwiazanie problemu? bo zastanwiam sie przez tą jedna wade nad zmianą ...
Czytaj więcej : SNAPCHAT na chiśkich telefonach. | Wyświetlone : 1849 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

Elephone R9 z procesorem Helio X20

Nowa seria telefonów marki Elephone ruszyła na podój rynku, trzeba powiedzieć, że cieszą się sporym zainteresowaniem, a to za sprawą bardzo udane designu i niezgorszej specyfikacji.

Obrazek

Elephone R9 otrzymał metalową obudowę, ma również bardzo przyzwoite wymiary jak na 5.5-calowy telefon (15.04 × 7.32 x 0.76 cm). Sercem telefon będzie 10-rdzeniowy procesor Helio X20 o taktowaniu 2.0GHz, wsparty w zależności od kupionej wersji 3GB RAM/32GB pamięci ROM oraz 4GB RAM/64GB pamięci ROM. Możliwe również, że ...
Czytaj więcej : Elephone R9 z procesorem Helio X20 | Wyświetlone : 2914 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

[Modyfikacja] Ultimate Performance v6

Ultimate Performance v6

Modyfikacja ta jest kombinacją wielu skryptów i tweaków, znacznie poprawia wydajność i płynność systemu, redukuje lagi oraz wpływa na poprawę baterii.

- poprawki baterii
- poprawki ekranu i grafiki
- poprawki dla procesora, zarządcy CPU, I/O
- lepszy multitasking/zarządzanie pamięcią
- poprawki dla kernela oraz zarządzania baterią
- redukcja lagów
- zipalign
- optymalizacja SQLite i szybszy dostęp do baz danych
- lepsze zarządzanie temperaturą i mniejsze przegrzewanie
- zwiększony cache ...
Czytaj więcej : [Modyfikacja] Ultimate Performance v6 | Wyświetlone : 2485 | Odpowiedzi : 0 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Aktualizacje androida na chińskich telefonach

Hej
Chciałbym spytać jak wyglądają aktualizacje androidów na smartfonach popularnych chińskich marek, jak leeco, zuk, xiaomi, huawei, czy też umi, homtom itp
Jak w przeszłości wyglądały te aktualizacje? Np z tego co kojarze to niektóre xiaomi trochę się naczekały na aktualizacje do marshmallow
ogólnie mnie interesuje którzy producenci chińczyków raczej dbają o to żeby w miare szybko wydawać aktualizacje androida dla swoich smartfonów a którzy na to zlewają kompletnie.
U kogo możemy się spodziewać nugata ...
Czytaj więcej : Aktualizacje androida na chińskich telefonach | Wyświetlone : 1850 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

LTE 800 MHz

Ponieważ jest to temat istotny dla wielu osób, na tyle istotny, że piszecie o tym w każdym możliwym wątku, zakładam temat, w którym możecie dyskutować o zasięgach, nadajnikach, telefonach obsługujących to pasmo i wszystkim innym z tym związanym. Proszę nie robić offtou w innych wątkach.
Czytaj więcej : LTE 800 MHz | Wyświetlone : 5119 | Odpowiedzi : 19 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

TV BOX Beelink mini MXIII II

Cześć ja mam pytanie trochę z innej beczki, bo dotyczące Android Boxa. Kupiłem takie coś jak Beelink mini MXIII II http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_443335.html?wid=21 Z urządzenia jestem bardzo zadowolony, wszystko działa, nie zacina się itd. po za dwiema funkcjami a mianowicie Miracast i klawiatura zewnętrzna.
1. Pierwszy problem dotyczy klawiatury. Mam klawiaturę Bluetooth Omega OKB003, urządzenie łączy się i paruje z boxem bez problemu jest nawet widoczne w ustawieniach jako "Pilot i akcesoria"
Obrazek
Ale nie da się ...
Czytaj więcej : TV BOX Beelink mini MXIII II | Wyświetlone : 2447 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Pytania, problemy

Xiaomi Mi5S PLUS pierwsze wrażenia.

Xiaomi Mi5S PLUS pierwsze wrażenia z używania najnowszego flagowca Xiaomi. Zdjęcia robi bardzo ładne, pomimo 13MP kamery. Budowa na bardzo dobrym poziomie, wydajność na najwyższym poziomie. Za kilka dni pełen test.
http://gadzet.telchina.pl/xiaomi-mi5s-p ... za-opinia/
Xiaomi Mi5S PLUS jest obecnie jednym z najwydajniejszych telefonów z androidem który jest dostępny na rynku. Telefon ten zadebiutował ponad miesiąc temu, dziś podzielę się z wami pierwszymi wrażeniami z używania telefonu.
Obrazek

SPECYFIKACJA
Ekran: ...
Czytaj więcej : Xiaomi Mi5S PLUS pierwsze wrażenia. | Wyświetlone : 1956 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164966 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39580