Teraz jest 12 maja 2025, o 14:36

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Problem z xiaomi mi4c(kabel usb nie ładuje)

Witam otóż od wczoraj nagle telefon nie ładuje się tzn ładuje się tylko wtedy gdy go się odpowiednio ustawi, np oprze o ścianę(nigdy tak nie miałem) i lekkie dotknięcie, przesunięcie i przestaje, próbowałem z powerbankiem i jest tak samo. Myślę, że to wina kabelka a nie telefonu, czy ten kabelek będzie dobry http://allegro.pl/kabel-usb-do-lightnin ... 24744.html ? Jeśli nie to proszę o jakąś tanią alternatywę, lub o pomoc w czym ...
Czytaj więcej : Problem z xiaomi mi4c(kabel usb nie ładuje) | Wyświetlone : 2181 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pytania, problemy

ZTE Z7 MAX nie włącza się

Witam,
Posiadam telefon ZTE nubia Z7 max w wersji androida 4.4.2. W dniu dzisiejszym chciałem zainstalować androida 7.1.1 (http://www.needrom.com/download/resurre ... roid7-1-1/). Czytałem ze należny to zrobić po wcześniejszym zainstalowaniu TWRP. A więc znalazlem na Google play program, ktory go instaluje z poziomu Androida. Jednakże przy próbie instalacji wyświetlił się komunikat, że coś poszło nie tak. Kolejny komunikat, aby go ponownie włączyć. Od tego czasu telefon nie wstaje. Nawet hard ...
Czytaj więcej : ZTE Z7 MAX nie włącza się | Wyświetlone : 3548 | Odpowiedzi : 12 | Dział : Pytania, problemy

Lenovo a806 vs Sony Xperia Z1

Co dla was byłoby lepsze z tej parki? Lenovo czy Sony? Są na podobnym "poziomie technologicznym", jednak jest parę argumentów za i przeciw:

- Lenovo byłby fabrycznie nowy, a Sony używany.
- Nie wiem jaką matrycę ma Lenovo i jak sie spisuje. Sony... wiadomo jaką, jedną z lepszych na tym swiecie, jeśli chodzi o fotografię smarfotnową. No ale przednią Sony ma tylko 2mpx, a Lenovo 5 mpx.
- Oba mają KitKata, Sony oczywiście z aktualizacją ...
Czytaj więcej : Lenovo a806 vs Sony Xperia Z1 | Wyświetlone : 2123 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

Goophne I 7 problem z czujnikiem zbliżeniowym

Witam . Zakupiłam Goophona i7 . W związku z tym mam pytanie do osób posiadających ten telefon czy działa Wam czujnik zbliżeniowy ? U mnie jest coś takiego że podczas rozmowy ekran zgaśnie po chwili się zapali znowu gaśnie następnie zapali się raz jeszcze i już nie chce zgasnąć, czy jest w tym telefonie opcja sprawdzenia czy ten czujnik jest włączony ? Ewentualnie czy to przypadłość tych telefonów czy można coś z tym w ogóle ...
Czytaj więcej : Goophne I 7 problem z czujnikiem zbliżeniowym | Wyświetlone : 2008 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Problem z włączeniem LeEco le2 x620,

Witam,
wczoraj dostałem długo wyczekiwanego Smartfona firmy LEtv ucieszony jak dziecko prezentem pod choinke otwarłem paczkę i wziąłem telefon do ręki próbując go właczyć, telefon nie reagował, podłączyłem go do ładowania, ku mojemu zdziwieniu telefon zawibrował wyświetlając szarą ikonkę baterii to co mnie zdziwiło to brak jakiejkolwiek animacji, nic, nic nie wskazywało na poziom aktualny baterii , poczekałem ok 30min, i właczyłem telefon długo przytrzymując klawisz blokady, telefon zawibrował i się właczył moim oczom ukazało ...
Czytaj więcej : Problem z włączeniem LeEco le2 x620, | Wyświetlone : 3999 | Odpowiedzi : 24 | Dział : Pytania, problemy

Xiaomi Mi MIX 2 Telefon pozbawiony ramek

Xiaomi Mi MIX 2 Rendery wyciekły do sieci. Xiaomi najwyraźniej pracuje już nad drugą generacją Mi MIX. Rendery pokazują nam bardzo atrakcyjne urządzenie, które naszpikowane ma być nowoczesną technologią. Czy tak będzie wyglądała kolejna generacja Mi MIX?
http://gadzet.telchina.pl/xiaomi-mi-mix ... nstrukcja/
Xiaomi Mi MIX zapewnił firmie duży rozgłos medialny, więc nie powinno dziwić że firma pracuje już nad następcą tego telefonu.
Obrazek

Xiaomi MIX chwali się, że przedni panel aż ...
Czytaj więcej : Xiaomi Mi MIX 2 Telefon pozbawiony ramek | Wyświetlone : 1784 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Jak sprawdzić bandy lte?

Jak prosto sprawdzić obsługiwane częstotliwości lte na telefonie ze snapem, bez roota?
Jest jakiś równie prosty sposób jak w przy soc-ach mtk (mtk enginieering mode)?
Czytaj więcej : Jak sprawdzić bandy lte? | Wyświetlone : 2451 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Umi Z z procesorem Helio X27 jeszcze w tym miesiącu?

O procesorze Helio X27 można było usłyszeć pewne pogłoski, kiedy czytało się o zapowiadanym LeEco Dual 3. Jednak wszystko wskazuje na to, że pierwszym telefonem, w którym zobaczymy ten procesor będzie Umi Z.
Obrazek
Umi bardzo mocno podkreśla, że ich nowy model Umi Z ma być bardzo mocnym pod względem specyfikacji urządzeniem. Niestety na tą chwilę nie wiadomo nic oprócz tego, że telefon ma być wyposażony w procesor Helio X27. Jednak jeśli spojrzeć na Umi ...
Czytaj więcej : Umi Z z procesorem Helio X27 jeszcze w tym miesiącu? | Wyświetlone : 1976 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Nowości

Xiaomi Mi MIX, opinia, pierwsze chwile z telefonem

Xiaomi Mi MIX Opinia po pierwszych dniach z telefonem. Mieszanka ceramiki i prawdziwego złota prezentuje się świetnie. Duży wyświetlacz bez górnej belki też robi niesamowite wrażenie. Telefon jest bardzo wydajny, działa bardzo płynnie. Wyświetlacz prezentuj bardzo ładny obraz.
Obrazek
http://gadzet.telchina.pl/xiaomi-mi-mix ... telefonem/
Xiaomi Mi MIX wzbudzał ogromne emocje już od pierwszych zapowiedzi. Nie trudno się temu dziwić, jest to pierwszy chiński telefon który niemal nie ma ramek bocznych. ...
Czytaj więcej : Xiaomi Mi MIX, opinia, pierwsze chwile z telefonem | Wyświetlone : 2389 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Nowości

Xgody X6 Pro ROM

Witam.Może ktoś jest w stanie pomóc w znalezieniu romu do telefonu Xgody X6 Pro.Będę wdzięczny za każdą pomoc.
Czytaj więcej : Xgody X6 Pro ROM | Wyświetlone : 2514 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pytania, problemy

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165507 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571