Panowie, podpowiedzcie - który starter/doładowanie Orange kupić?
Orange daje 1000 zł na 30 dni po zarejestrowaniu numeru. Chcę z tego skorzystać do nabicia sobie minut na moją podstawową kartę Play Fresh (usługa "1 minuta za 2 przychodzące" włączona dawno temu).
Mam w tej chwili Orange Free na Kartę ważne rok. Kupione dla internetu (10GB), siedzi sobie w drugim slocie telefonu i służy do przeglądania netu (nie mam transferu w Play). Muszę ją zarejestrować.
Chciałem dokupić też jakiś starter Orange i od razu go zarejestrować. Jak najtańszy, ale jednocześnie jak najdłuższy - najchętniej dwa-trzy miesiące. Zdaje się, że aby otrzymać bonus 1000zł, numer trzeba zarejestrować do 31.12.16 a nie do końca stycznia - tak więc zakupy internetowe odpadają. Muszę się przespacerować do punktu O. i tam kupić od ręki starter.
Pytanie - co brać/za ile doładowywać, żeby karta była ważna te 30-90 dni? Może są jakieś usługi do włączenia od razu przedłużające ważność konta? Byłem na stronie Orange, ale nie przebiłem się przez wszystkie opcje. Wiem tylko, że najtańsze doładowania przedłużają konto tylko o parę dni.