Teraz jest 5 maja 2025, o 13:54

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Bluboo S8 klon Samsunga Galaxy S8 za 79.99$

Trzeba przyznać że Samsung Galaxy S8 jest ładnym bardzo atrakcyjnym telefonem cieszącym się dużą popularnością. Bluboo S8 jest telefonem który z wygląda jest do złudzenia podobny do Samsunga S8 lecz kilkukrotnie tańszy.
Obrazek

Chińskie firmy maja obecnie obsesje na punkcie telefonów bezramkowych i z ekranem w proporcji 18:9
Bluboo S8 jest tego doskonałym przykładem, telefon posiada 5.7 calowy wyświetlacz SHARP HD+ którego powierzchnia zajmuje aż 83% powierzchni przedniego panela. Oczywiście ekran jest zakrzywiony na krawędziach. ...
Czytaj więcej : Bluboo S8 klon Samsunga Galaxy S8 za 79.99$ | Wyświetlone : 1774 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Odsyłanie paczki do chin czym i jak najlepiej

Witam można by założyć temat odsyłania paczek do chin na reklamację.
Czym wysyłacie?
Jak i najtaniej wysłać np. telefon do zwrotu ?
Czas zwrotu do chin?
Czytaj więcej : Odsyłanie paczki do chin czym i jak najlepiej | Wyświetlone : 3718 | Odpowiedzi : 13 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Leagoo KIICAA Power 2GB, 4000mAh i skaner za 230zł

Szukasz taniego telefonu? może zainteresuje Cię Leagoo KIICAA Power. Telefon ten kosztuje niespełna 230zł i jak na budżetowca jest nieźle wyposażony.
Obrazek

Obrazek
Telefon LEAGOO KIICAA POWER można kupić na aliexpress za 61.54$

Czytaj dalej
Leagoo Kiicaa Power
Czytaj więcej : Leagoo KIICAA Power 2GB, 4000mAh i skaner za 230zł | Wyświetlone : 1504 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Cubot Note Plus z dobrym aparatem i ekranem 5.2"

Firma Cubot zapowiedziała bardzo ciekawy model Cubot Note Plus, model który ma niezwykle interesującą specyfikację. Czyżby firma nareszcie wypuściła jakieś ciekawe urządzenia?

Obrazek
Pierwszą bardzo dobrą wiadomością jest optyka, telefon z przodu, jak i z tyłu ma otrzymać aparat 16MP. Pewne jest, że z tyłu aparat z przesłoną f/2.0, będzie z sensorem Sony, nie potwierdzono czy z przodu również.

Ciekawy jest również wybór rozmiaru ekranu, który wynosić będzie 5,2 -cale FHD. W czasie gdy najczęściej ...
Czytaj więcej : Cubot Note Plus z dobrym aparatem i ekranem 5.2" | Wyświetlone : 1441 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Le x520 recovery nie dziala

Siemka , pisze z zapytaniem jaka moze byc przyczyna gdy recovery sie nie chce wlaczyc w le x520 eui 5.9.23s? Wlaczam debugowanie i oem unlock i tak samo w fastboocie wpisuje na odblokowanie ale telefon sam sie nie resetuje ani nic. Wgrywam recovery i pisze ze okey wgrane zostalo ,ale nic sie dalej nie wlacza , zawiesza sie na logo Le i pisze recovery i tak caly czas. Co to moze byc?
Czytaj więcej : Le x520 recovery nie dziala | Wyświetlone : 1533 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Doogee MIX, pierwsze chwile z klonem Xiaomi MI MIX

Doogee MIX, prawie jak Xiaomi MI MIX. Powierzchownie podobne, sprzętowo już trochę mniej. Dziś pierwsze chwile z telefonem.
Obrazek

SPECYFIKACJA Doogee Mix :

5.5-calowy wyświetlacz HD Super AMOLED, 267ppi
Procesor 8-rdzeniowy MediaTek Helio P25 2,5 GHz
Grafika Mali T880
6 GB pamięci RAM
64 GB pamięci wewnętrznej
16MP + 8MP podwójna kamera tylna, lampa błyskowa LED
Aparat przedni 5MP
DUAL SIM
WiFi 802.11 b / g / n
Bluetooth 4.0
GPS, A-GPS
Skaner odcisków palców ...
Czytaj więcej : Doogee MIX, pierwsze chwile z klonem Xiaomi MI MIX | Wyświetlone : 3708 | Odpowiedzi : 13 | Dział : Nowości

Redmi 4a taniej niż w Chinach

Trafiłem na taką ofertę na złotego 4a:
https://www.aze.com.pl/pl/p/Xiaomi-Redmi-4A-16GB/766
Czemu tak tanio?
Czytaj więcej : Redmi 4a taniej niż w Chinach | Wyświetlone : 2774 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Xiaomi Mi 5X Miui 9 i podwójny aparat w przystępnej cenie.

Firma Xiaomi zaprezentowała wczoraj najnowszą odsłonę systemu MIUI oraz telefon Xiaomi Mi 5X. Telefon szczyci się podwójnym aparatem i przystępną ceną.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Czytaj dalej
Xiaomi Mi 5X specyfikacja Cena
Czytaj więcej : Xiaomi Mi 5X Miui 9 i podwójny aparat w przystępnej cenie. | Wyświetlone : 1770 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Nowości

W 2 kwartale 2017 Xiaomi odnotowało 60% wzrozt sprzedaży.

Opublikowano raport firmy analitycznej Canalys dotyczący sprzedaży smartfonów w Chinach. Zaskakująco dobre wyniki Xiaomi.
Obrazek

Czytaj dalej
Sprzedaż telefonów w Chinach w Q2 2017r
Czytaj więcej : W 2 kwartale 2017 Xiaomi odnotowało 60% wzrozt sprzedaży. | Wyświetlone : 1450 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Nowości

MIUI 9 zaprezentowane

Dziś w Pekinie na konferencji prasowej zaprezentowano nowy telefon Xiaomi Mi5x, ale nie to było głównym punktem programu lecz najnowsza wersja MIUI 9.
Obrazek

Czytaj dalej
MIUI 9
Czytaj więcej : MIUI 9 zaprezentowane | Wyświetlone : 1491 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571