Recenzja: https://www.youtube.com/watch?v=v47y6pSCvek Yeedi vac station. Odkurzacz sam opróżnia pojemnik na kurz. Mopuje pomijając dywany! Tworzy mapy pomieszczeń i doskonale radzi sobie z dywanami, panelami oraz z sierścią zwierząt. Jest też cichy. Polecam
Utrzymywanie domu w czystości może być zajęciem które pochłania ogromną ilość czasu, zwłaszcza jeśli mieszkamy z dziećmi i posiadamy zwierzęta domowe. Odkurzacze automatyczne nie wyręczą cię całkowicie z obowiązków związanych z czyszczeniem, ale z modelu na ...
Witam zastanawiam sie nad zakupem szczoteczki i szukam fajnej promocji. Tylko zastanawia mnie czy oplaca sie obecnie sciagac cos z chin i placic dodatkowe koszty ktore UE wprowadzila w sierpniu na import? czy lepiej szukac magazynow w europie i kupic bezposrednio z PL itp?
Na rynku jest wiele odkurzaczy z funkcja mopa, ale w większości przypadków mopowanie polega na nawilżaniu posadzki. Na szczęście rynek nie lubi próżni i pojawiają się pierwsze urządzenia mopujące które zbierają brudną wodę, więc podłogi będą teraz umyte solidnie, a nie tylko odświeżone. Jednym z takich urządzeń jest Dreame H11 -będący częścią ekosystemu Xiaomi.
DOSTĘPNOŚĆ I CENA Odkurzacz można kupić w chińskich sklepach internetowych, ale niebawem powinien pojawić się także w polskiej dystrybucji. Obecnie na ...
Irygator Oclean W10 usuwa bakterie i płytkę nazębną. Zapobiega wielu chorobom zębów, a także zapewnia nam świeży oddech.
Wszyscy używamy szczoteczek do zębów, ale nawet te najnowocześniejsze, soniczne , często nie są w stanie wydobyć resztek pokarmu z różnych ubytków i szczelin miedzy zębami. Irygator Oclean W10 jest urządzeniem które tą rolę doskonale spełnia, wyróżniając się większą skutecznością niż nici dentystyczne. Oclean W10 usuwa ...
Cześć. Mam pytanie odnośnie opłat celnych/podatkowych. W lipcu (czyli już po wprowadzeniu nowego systemu opłat) zamówiłem przedmiot na Aliexpres o wartości ok 5$ z wysyłką. Na etapie zamówienia został doliczony podatek, wysyłka miałą być realizowana przez Aliexpress Standard Shipping. Niestety z jakichś powodów sprzedawca wysłał przesyłkę kurierem Fedex. 2 tygodnie po doręczeniu paczki otrzymałem wezwanie do zapłaty z fakturą na kwotę ok 70zł za „opłaty celne i zabezpieczenie należności”. Nie byłem informowany o tych opłatach ...
Dzisiaj mam dla was test chińskiej wersji Xiaomi MIX 4 z tradingshenzen. Czy da się korzystać z wersji chińskiej? Spokojnie można zainstalować sklep play i później wszystkie aplikacje normalnie jak na androidzie, dodatkowo do wyboru jest chiński i angielski, więc po angielsku pewnie większość ...
Imilab C21 jest niedrogą kamerą podnoszącą bezpieczeństwo domowe. Kamera oferuje spore możliwości dzięki którym możesz mieć zdalną kontrolę nad swoim dzieckiem lub zwierzęciem, a ponadto zarejestruje i powiadomi cię o nieuprawionych zdarzeniach , ruchu osób czy nawet po wykryciu dźwięku. Firma jest częścią ekosystemu Xiaomi, co gwarantuje dobrą jakość wykonania, jak i przyjazne oprogramowanie. Te i inne możliwości omówię w dalszej części testu.
DOSTĘPNOŚĆ I CENA Kamerę można kupić za niespełna 200zł w wielu ...