Teraz jest 8 sie 2025, o 01:27

Nowości Nowości dla Dyskusje ogólne o telefonach

Mapa strony Dyskusje ogólne o telefonach » Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Tematy dotyczące wszystkich telefonów, sieci, operatorów, bateri itp..

Prosze o rade :)

chciałbym kupić sobie telefon, i mam takie pytania do was
czy warto kupic taki telefon? sie psuja szybko ?
zalezy mi na 2xsim wifi: zeby internet fajnie chodzil youtube, facebook itp
i zeby w miare szybko chodził
mi dwa wpadly w oko mianowicie DAPENG T5000 i WG3 TIGER, który byście polecili? chyba ze jest lepszy to mozecie podpowiedzieć...
i jeszcze zeby byl masywny :d
Czytaj więcej : Prosze o rade :) | Wyświetlone : 3256 | Odpowiedzi : 9

[konfiguracja] Serwis

jake urządzenia i aplikacje to chińskich telefonów
żeby można było go z fleszować i zmienić softa lub poprostu przerobić troche softa:)
Czytaj więcej : [konfiguracja] Serwis | Wyświetlone : 2849 | Odpowiedzi : 0

Nokla N97 vs Sciphone i9 +++

Tak jak w temacie. Ktory wedlug Was najlepiej wybrac ?? Prosze o uzasadnienie swojej wypowiedzi. Licze na pomoc w wyborze.
Nokla N97: Click

Sciphone Click
Czytaj więcej : Nokla N97 vs Sciphone i9 +++ | Wyświetlone : 2241 | Odpowiedzi : 0

Nieznany model[?]

Witam,
dostałem telefon od znajomego, który przywiózł go z Anglii. Telefon częściowo jest po angielsku a częściowo po Chińsku. Nie łudzę się, że wgram do niego polskie menu, bo pewnie się nie da, ale chociaż w całości angielskie.
Teraz przejdę do tego dlaczego piszę ten post. Telefon wygląda jak Iphone mini i powiem szczerze nie wiem jaki to model? Przekopałem trochę googli, ale sa podobne lecz nie takie same ;/. Zrobiłem parę fotek, może ktoś ...
Czytaj więcej : Nieznany model[?] | Wyświetlone : 3129 | Odpowiedzi : 3

gry

jeśli ktoś posiada albo wie coś na temat modelu STAR x10 to prosze o podanie linku strony z darmowymi grami do pobrania
Czytaj więcej : gry | Wyświetlone : 2604 | Odpowiedzi : 1

Wybór telefonu

Witajcie. Mam takie pytanie. Przymierzam się do kupna telefonu. Mam mały budżet, jakieś <400 zł. Zastanawiam się czy nie kupić chińczyka. Widziałem opinie o Tigerze WG3 i chyba mi się podoba. Czy moglibyście mi doradzić itp. Byłbym wdzięczny gdybyście podesłali jakieś linki do fona, bo te na allegro mają mase negatywów. Z góry dzięki
Czytaj więcej : Wybór telefonu | Wyświetlone : 4447 | Odpowiedzi : 11

[Poradnik] Jak wgrać nowy rom do HTC/SPV E650

1. Ściągamy potrzebne pliki w tym przypadku rom NeoRose v1.0 WM 6.1 PL, wyjmujemy z telefonu kartę pamięci oraz kartę sim, podłączamy włączony telefon do komputera przy pomocy programu ActiveSync.

http://www.mediafire.com/?mgmmothgmnt

http://hotfile.com/dl/81247022/32f929b/ ... T.rar.html

http://s1077.chomikuj.pl/File.aspx?id=3 ... 0_CPST.rar

2. Rozpakowywujemy plik, wchodzimy w folder VOX_USPL później w SDA_ApplicationUnlock oraz włączamy program SDA_ApplicationUnlock.

3. Przyciskamy w oknie przycisk "Remove Lock", ma to na celu usunięcie ...
Czytaj więcej : [Poradnik] Jak wgrać nowy rom do HTC/SPV E650 | Wyświetlone : 3472 | Odpowiedzi : 0

Program e-mail JAVA (bezpłatny, dobry i bezpieczny)

Witam, jako nowy uzytkownik chinskiego telefonu z JAVA (poprzenio JC777 przez prawie 2 lata) brakuje mi w nim dobrej aplikacji do e-maili.
Niestety ten co jest w moim F035 seryjnie jest barrrrdzo kiepski.
Aktualnie testuje mMail3 oraz mujMail-dev (sciągam pocztę z tlenu, wp i interii).

Czy znacie jakieś dobre, bezpieczne i bezpłatne programy pocztowe w javie które używacie i możecie polecić?

Swego czasu używałem równolegle z JC777 SonyEricssona Vivaz i szukam czegoś podobnego do tamtego ...
Czytaj więcej : Program e-mail JAVA (bezpłatny, dobry i bezpieczny) | Wyświetlone : 3107 | Odpowiedzi : 2

[bateria] Żywotność baterii

Witam.
Posiadam obecnie Samsunga Avila bez GPS i chciałbym go zamienić na jakiegoś chińczyka, gdyż nie bawi mnie ta Avilka.
Zastanawiam się jednak nad tym, jak długo trzymają baterie w tych telefonach.
Proszę podawać model telefonu, pojemność baterii i jak długo wytrzymuje bateria od ładowania do ładowania przy normalnym użytkowaniu (kilka rozmów dziennie po kilka minut, kilka SMSów).
Z góry serdecznie dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam
qs300.
Czytaj więcej : [bateria] Żywotność baterii | Wyświetlone : 3561 | Odpowiedzi : 5

jaki telefon wybrac?

witam
mam pytanie planuje kupic jakis telefon interesuje mnie przede wszystkim wifi w miare duzy wyswietlacz zeby jakos tego neta przegladac duzo pamieci tzn wiadomo ze w dzisiejszych czasach sa sloty na karty pamieci wiec tak zeby obslugiwal min do 8gb najlepiej z klawiatura qwerty i tv dlatego zainteresowaly mnie chinskie podrobki szukam troche informacji na ich temat ale malo tego na necie tak na prawde to chyba jedyna strona na ktorej przyczatalem cos sensownego ...
Czytaj więcej : jaki telefon wybrac? | Wyświetlone : 3089 | Odpowiedzi : 0

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164959 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39579