Teraz jest 4 maja 2025, o 16:20

Nowości Nowości dla Dyskusje ogólne o telefonach

Mapa strony Dyskusje ogólne o telefonach » Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Tematy dotyczące wszystkich telefonów, sieci, operatorów, bateri itp..

Polski sklep z chińskimi telefonami

Witam, znacie jakieś polskie sklepy internetowe gdzie można tanio kupić chińskie telefony? Oczywiście żeby były wysyłane z Polski :)
Czytaj więcej : Polski sklep z chińskimi telefonami | Wyświetlone : 2504 | Odpowiedzi : 10

Słuchawki do telefonu, Jakie kupić

Ja mam jeszcze pytanie odnośnie słuchawek. Dodają jakieś do zestawu z telefonem ? Bo w sumie nigdzie się nimi nie chwalą...
Czytaj więcej : Słuchawki do telefonu, Jakie kupić | Wyświetlone : 2516 | Odpowiedzi : 17

WCDMA czy działa Aero?

To podstawowe pytanie jakie pada w duskusjach telefonach a polowa ładnych telefonów implementuje pasmo 850. Zastanawia mnie dlaczego pasmo WCDMA 900 jest rozważane tylko w kategorii Aero2. Czy nie jest ono potrzebne także do transmisji pakietowe poza dużymi miastami gdzie w zakresie 2100 nie mamy zasięgu? Czy promocje półdarmowego LTE nie powinny nas bardziej skłaniać ku rozglądaqniu się za telefonami Dual Sim z LTE? Podzielcie się swoimi doświadczeniami i przemyśleniami w tym temacie. Wiem, że ...
Czytaj więcej : WCDMA czy działa Aero? | Wyświetlone : 1229 | Odpowiedzi : 1

Jak zrestartować komuś MediaTeka wysyłając SMS

Code:
http://tech.wp.pl/kat,1009781,title,Uwaga-wystarczy-wyslac-tego-sms-a-by-zawiesic-komus-telefon,wid,16705852,wiadomosc.html?ticaid=112f6d

Wystarczy wysłać sms o treści ? (sam znak zapytania) i już :)

Lista telefonów z tym prockiem:
Code:
http://en.wikipedia.org/wiki/MediaTek
Czytaj więcej : Jak zrestartować komuś MediaTeka wysyłając SMS | Wyświetlone : 1283 | Odpowiedzi : 2

Ekran do Star

Wczoraj w nocy mój ulefon n9002 opisywany czasem jako star n9002 zaliczyl upadek.
Na szczescie poszla tylko szybka a nie caly ekran.
I tutaj moje pytanie: czy pasuje do niego szybka od Samsunga Galaxy Note 3?
Nie mowie tutaj o kupowaniu oryginalnej samsungowej bo to nieoplacalne ale o jakims zamienniku.
Porownywalem i rozmiary telefonu wedlug producentow sa dokladnie te same no i ponoc nawet klapki pasuja z oryginalu ale nigdy tego nie sprawdzalem.
Wszystkie czujniki ...
Czytaj więcej : Ekran do Star | Wyświetlone : 1252 | Odpowiedzi : 2

Konwerter z Dual Sim

Nie wiem czy jest coś takiego, ale nie znalazłem w Internecie konwertera z telefonu Dual Sim do jednego Sim. Chodzi o to, że np. jak będę miał tylko jedną kartę SIM a chce używać internetu WCDMA a w telefonie mam tylko zasięg 2100 Mhz, może czasem nie łapać gdzieś zasięgu np. do rozmów, to muszę przekładać kartę do drugiego slotu. A tak np. w takim Lenovo S650 (GSM :900, 1800, 1900, UMTS : 2100) miałbym ...
Czytaj więcej : Konwerter z Dual Sim | Wyświetlone : 1323 | Odpowiedzi : 1

Goophone - opinie o marce

Hej,

Jak zdążyłem się zorientowac Goophone to uznany producent klonów. Ma sporo dobrych opinii w świecie anglojęzycznym, ale bardzo mało u nas w kraju co nieco mnei dziwi...miał ktoś z was przyjemność posiadać Goophona?
Czytaj więcej : Goophone - opinie o marce | Wyświetlone : 1352 | Odpowiedzi : 1

Podsłuch w telefonie.

Cześć, to mój pierwszy post. Zastanawiam się nad kupnem podsłuchu do telefonu z linku poniżej, co o nim myślicie? Poleccacie? Unikać?

http://suplegsm.com/szpiegowskie/76-pod ... 2uchiwanie

Wysłane z mojego Nexus 7 przy użyciu Tapatalka
Czytaj więcej : Podsłuch w telefonie. | Wyświetlone : 1284 | Odpowiedzi : 0

Jaki program nawigacyjny na telefon z Chin z Androidem

Tak jak w temacie.
Prosiłbym o wypowiedź osób które korzystają z nawigacji u siebie w telefonach. Które programy najlepiej im się spisują (najmniej zagubień sygnału, najdokładniejsze mapy, szybkość przeliczania nowej trasy, pokrycie Polski, Europy itp)
Do tej pory moje telefony były na windows mobilei w użyciu miałem Automapę- polska extra. Jeśli chodzi o europę - różnie bywało.
Na Europę używałem również IGO - ten pokrycie miał fajne. W Polsce bywało różnie ale biedy nie było. ...
Czytaj więcej : Jaki program nawigacyjny na telefon z Chin z Androidem | Wyświetlone : 1805 | Odpowiedzi : 11

GSM +TD-SCDMA

Chciałbym się upewnić jak to jest z telefonami bez WCDMA. Czy w Polsce będą działać normalnie tylko nie będzie działać internet z sieci? Rozmowy głosowe i smsy będą działać normalnie? Dokładnie chodzi mi o Jiayu G2F.
Czytaj więcej : GSM +TD-SCDMA | Wyświetlone : 1515 | Odpowiedzi : 8

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571