przez djsun » 31 sie 2016, o 10:02
Ale tu chyba bardziej kwestią jest dobranie dobrego SDK niż apki, czyżbym się mylił?
Flashowaleś któreś sdk czy poprostu zainstalowałeś na romie 14S od Cuoco92 i działa. Bo zdzwiony byłbym jakby na andku 6.0.1 działało poprzez tylko istalację apk.
Nic mi nie wiadomo aby do wersji US był and6. Ja mam taką wersję czyli US i jadę aktualnie na BetaHydri bo to jedyny rom na którym ogarnąłem trochę GPS. Po zainstalowaniu apki trzeba doinstalować poprzez TWRP framework który poprzez apkę zaciągniecie do katalogu XPOSED...
Do kolegi @martii co ci nie pasuje w rozmowach, tantheringu ( z którego dużo korzystam), korzystaniu z internetu?? Napisz konkrety. Ja nie mam jakichkolwiek innych problemów oprócz GPS, który delikatnie rzecz biorąc nie jest doskonały ale jest to ewidentnie wina Romu. Reszta działa doskonale. Zero zwiech, bardzo płynne użytkowanie dobry ekran i bateria jeżeli w miarę wszystko sobie pod siebie poustawiasz jak na telefon 5,5 cala działa dobrze. Ja bym chciał konkrety od osób które dyskryminują ten model w wersji US. Bo pomimo tego że Letv na chwilę obecną się wypieło na niego to nawet dostępne romy działają bez zarzutu a jak to nazywasz męczę go niemiłosiernie