EUI działa bardzo dobrze,KarlosW napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Wysłane z mojego LEX722 przy użyciu Tapatalka
EUI działa bardzo dobrze,KarlosW napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
U mnie mam tak i nie działa mi Viper, pomimo tego że widzę go w modułach, instaluje się przez twrp bez błędów to nie mam ikony Vipera w menu.nemed napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
A no to dobra. Dopóki HDR nie włączyłem to Google camera działał. To już wiem o co chodzi busybox nie instalowałem. Do czego jest potrzebny?nemed napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Potrafisz powiedzieć jak się dokładnie nazywa ta wersja? Pokasowalem to wszystko już co miałem z romu cbg, ale widzę że dodatki były bardzo dobrenemed napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
tpawel napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości