Tak, wlasnie w ten sposob probowalem. Niby wyskakiwalo potwierdzenie, ze apka usunieta, ale ona dalej byla. Nie wiem czy ma na to wplyw, ze uzywalem tylko magiska, niby root byl.
No to dzis jeszcze raz wrzuce tego AOSP. Tak z innej beczki, masz jakies ulubione ustawienia vipera, ktore poprawiaja jakosc dzwieku i moglbys sie nimi podzielic?
U mnie ten z romu greckiego nie poszedl :) Tak ze widac ze to indywidualna kwestia. A moze poprostu gdybym przeisntalowal tego starego to tez by poszlo. Oczywiscie wszystko w twrp
U mnie dziala ten, ktory podal tpawel. Mozecie jeszcze pokierowac co wylaczyc i co przestawic, zeby bateria tak mocno nie uciekala? Mam wrazenie, ze na AICP wolniej sie rozladowywal a na AOSP przy wlaczonym wifi i 2 kartach sim bardzo szybko ucieklo 5 procent.
Też teraz zainstalowałem tego z linka i działa dużo lepiej:-D, np. dolby na convolverze. Ustawienia- działanie aplikacji. Tam się pobaw autostartem, usypianiem itp. Ja się trochę pobawiłem i sot po pierwszym ładowaniu prawie 9 godzin.