Tłumaczenia poprawione, nazwy apek można zmieniać. Nie wiem jak sprawdzić czy można wygląd ikon zmieniać. Chodzi Ci o instalacje paczek ikon?whiro napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Tłumaczenia poprawione, nazwy apek można zmieniać. Nie wiem jak sprawdzić czy można wygląd ikon zmieniać. Chodzi Ci o instalacje paczek ikon?whiro napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
whiro napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Tłumaczenia poprawione, nazwy apek można zmieniać. Nie wiem jak sprawdzić czy można wygląd ikon zmieniać. Chodzi Ci o instalacje paczek ikon?tpawel napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
tpawel napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Jak do tej pory wszystko działa bez zarzutów. Czasem tylko, przy długim deep sleep, słabo zaskakuje fingerprint. U mnie dźwięk i mikrofon jak najbardziej w porządku, używam Vipera z Magiska.whiro napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości