przez avatarek » 1 kwi 2018, o 14:00
Głośnik od rozmów telefonicznych zwany głośnikiem od słuchawki. Żaden głośnik multimedialny
Ponadto jak zgrywałem przed instalacją pliki do instalacji to wrzucilem 3 różne ROMY.img, gaaps oraz magiska. Asekuracyjnie by miec te pliki na telefonie.
Lineage postawiony ale teraz chcialem te kilka GB pamięci zwolnic i wywalic te pliki no i zainstalowac magiska. Niestety nie widze tych plików nigdzie z poziomu PC. Mam tylko napisane, że zostało mi 20 gb wolnego miejsca na telefonie. Ręcznie nie potrafie odszukac tych plikow. Gdzie to wsiąkło? Tak jakby były na partycji jakiejś, niedostepnej dla internal storage...
No chyba, że jak sie kopiuje pliki przez TWRP to nie powinno sie wgrywac ich nadmiarowo bo zostaja schowane na partycji ukrytej jakiejs ??? Nie wiem, może pitole, niemniej miejsce przez tamte pliki jest ewidentnie zajęte a ja ich nigdzie nie widze.
Narazie nie mam ani viera ani dolby ale na AICP miałem Dolby i było cicho, o wiele za cicho. To był jedyny powód w sumie dla którego odinstalowałem AICP.
Ostatnio edytowano 1 kwi 2018, o 14:02 przez
avatarek, łącznie edytowano 1 raz