Zainstalowalem ta nowa wersje. Aparat dalej nie dziala. To jakies fatum. Moze cos zle robie. Resetuje system,data,dalvik,cache,instaluje zip pozniej gappas,reset casche i restart.
Czyscilem juz dane aparatu i galerii. Systemowa robi crash a inne maja czarny ekran i pisze ze nie moga sie polaczyc lub ze jakas inna aplikacja jest wlasnie polaczona z aparatem.
Działa latarka:-D Może ma to coś wspólnego z pamięcią wewnętrzną telefonu, bo ja niedawno usunąłem przez przypadek zawartość internal storage oraz system. Zainstalowałem więc 020 przez fastboot i po tym Lineage.
No u mnie i latarka i aparat nie dziala, a masz cyferki na ikonach poczty czy polaczen? Co do czyszczenia przed instalacja to oni i tak mowia zeby wyczyscic cache,dalvik,system i data. W sumie zostawiasz jedynie internal storage nie czyszczone.
U mnie cyfer tez nie ma, powiadomienia widze jedynie w zasobniku. Nie widze poki nie zerkne na pasek powiadomien czy mam sms, polaczenie czy poczte. Cos z ta moja instalacja jest zdrowo nie tak.