Nie spotkałem się by w chińskich telefonach była możliwość dokupienia albo LCD albo dotyku. Sam cały ekran częściej spotykany. Nie jest trudne, opalarka, plastikowy klips gitarowy i do dzieła. Jest nawet filmik na youtubie jeden :) Odziwo letv le 3 pro jest łatwo naprawialny z tego co widać. Gorzej jeśli chce sam dotyk wymienić, ponieważ musi oddzielić go od panelu a on jest mocno przyklejony. Dlatego lepiej moim zdaniem kupić cały za 27usd i wymienić :)
[cyt. @ra-vau]nie rób sobie kłopotów kupując leegouleluleleaoukitephony. Kup u nas w biedronce, coś w tych pieniądzach (...) a dostaniesz 2lata gwarancji
W sumie to nic ciekawego nie zauważyłem. Muszę changelog przeczytać. To co mi nie gra to brak dźwięku przy powiadomieniach Whatsapp, brak możliwości ściągnięcia górnej belki ruchem palca w dół gdziekolwiek na ekranie, i download manager pokazywał ikonę pobierania w pasku stanu dopiero po ściągnięciu pliku. Wiele rzeczy pewno i tak przeoczyłem, ale ogólnie jest nawet ok. Jestem teraz na baterii 24h i zostało 32% , sot 6.5 h.
"brak możliwości ściągnięcia górnej belki ruchem palca w dół gdziekolwiek na ekranie" Czyli tego co ustawia się janość ekranu, wł/wył wifi itd? (Czy noramlnie działa jak od samej góry pociągniesz?) w AICP to było z tego co kojarzę...
Dokładnie. W Aicp to jest a przy dużym fonie niewygodnie sięgać paluchem do samej góry. Gdyby mosimchah dołożył do Aicp ikony z cyframi powiadomień to wolał bym chyba Aicp.