Dowiesz się tu jak robić zakupy na aliexpress, jak płacić na aliexpress, czy zapłacisz cło i Vat, co robić jak telefon zostanie zatrzymany przez celników, jak odesłać telefon do chin, jak prowadzić spór na aliexpress, zwrot płatności z aliexpress, reklamacje, gdzie śledzić przesyłki i nie przegapisz też promocji na aliexpress i innych chińskich sklepach.
Regulamin działu
Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE
31 paź 2015, o 18:31
Cały czas tam kupuje i zero problemów. Nawet te rzeczy, które kupowało się pamiętnego dnia za centy zostały wysłane.
31 paź 2015, o 22:54
Tez nie mam problemu z zakupami. Juz kolejna przesyłka doszła.
Wysłane z nokii 6310 za pomocą tapatalka
1 lis 2015, o 09:59
Moja ładowarka kupiona na promocji z kuponów za 30 centów jest już w Polsce :) niestety ale latarka nawet nie wysłana :[
1 lis 2015, o 10:02
U mnie z tych promocji jedna rzecz już w PL. 2 inne w drodze.
1 lis 2015, o 13:52
no dobra nasza - dawac zakupy z cena - postaram sie znalezc inne aukcje w cenie nizszej niz te wasze z pseudo promocja na jd
1 lis 2015, o 14:04
Ja nie mogę wysłać zamówienia, pojawia się komunikat "IMPORTANT MESSAGE:
Sorry, the order can not be submitted, please try again later. If you need further help, please contact
contact-sg@jd.com."
Gdyby nie to to i tak kupiłbym tylko jakieś śmieci, zestaw małych śrubokrętów ze ssakiem do zdejmowania obudowy, przejściówkę us-c na micro usb i przycisk do mini jacka.
1 lis 2015, o 15:20
Nie rozumiem , mamy podawac co kupilismy po uzyciu kuponu tak ? a ty postarsz sie znalesc w nizszej cenie np na Aliexpress ? Bo jeżeli tak to powodzenia , moze faktycznie przy kuponach 10 od 20USD jest to mozliwe ale przy 10 od 10,01 raczej nie :)
Dla przykladu kupiony na JD zasilacz do ledów 36W 12DC w cenie chyba 69centow lub Tempered Glass do Ipad Mini za 89 centow - oba juz wyslane
1 lis 2015, o 16:40
tez mam błąd nie moge nic kupic
1 lis 2015, o 17:09
http://en.jd.com/product/703171.htmlSixplus 10 Pcs rofessional Different Black Synthetic Kit Makeup brushes
Taki zestaw chciałbym taniej abyś znalazł, niż 7$
ps. nie, to nie dla mnie pędzle...
1 lis 2015, o 17:15
To załóż taki wątek w Hyde Parku i nie rób tutaj offtopu.
1 lis 2015, o 18:14
O której godzinie przechodzą płatności przy użyciu kuponu na 10USD ?
1 lis 2015, o 20:56
Zauważyłem że niektóre przedmioty można kupić, inne nie.
Więc proszę was o dodawanie w temacie
jd-com-co-kupic-za-10-t22577.html co wam się udało kupić i zapłacić.